Verken onsdag eller torsdag fikk ansatte i Norges Fotballforbund (NFF) komme på jobb på sine kontorer på Ullevaal stadion.
Kun de som er direkte involvert i gjennomføringen av Serbia-kampen, er gitt tillatelse til å være innenfor dørene i NFFs lokaler på nasjonalanlegget. Det er viruspandemien som gjør at Uefa iverksetter ekstremtiltak.
Protokollen «Return to Play» er på ikke mindre enn 30 sider og gir en svært detaljert oversikt over hva som er lov og ikke.
VM-kvalifisering
Festaften på Ullevaal: – Lenge siden jeg har hatt så mye gåsehud
11/10/2021 PÅ 20:42
Alle som har en funksjon på Ullevaal stadion i oppkjøringen til kampen, må avlegge covid-19-prøve hver 72. time. Dette gjelder også for perioden med nasjonsligakampene mot Romania (søndag) og Nord-Irland (onsdag).
Det er påbudt med munnbind og tometersregel så fort man er innenfor Ullevaal-dørene. Dette gjelder alle bortsett fra spillertroppene.
TV- og radiokommentatorene er også flyttet ut i friluft.
Det ble åpnet for 200 tilskuere til Serbia-oppgjøret, og 160 av disse plassene er trukket ut blant dem som kjøpte billett tidligere i år. 40 plasser holdes av til NFF-sponsorer og -samarbeidspartnere.
(©NTB)
VM-kvalifisering
Større ansvar for Norges «veteraner»: – Jeg føler meg som en leder
08/10/2021 PÅ 11:34
VM-kvalifisering
Derfor må Norge vinne i Istanbul
08/10/2021 PÅ 08:25