I 2019 satt Mads Hedenstad Christiansen på benken da Lillestrøm tok i mot Vålerenga på Åråsen. I årene før har 21-åringen sunget med LSK-supporterne på tribunen, men på søndag skal sisteskansen vokte buret for «fugla».
– Den kampen betyr mye. Det er en kamp som skal vinnes foran et fullsatt Åråsen, sånn er det bare, sier Hedenstad Christiansen til Discovery.
Etter at Rosenborg var beseiret forrige lørdag stod Christiansen som forsanger foran det tilreisende publikummet. Der sang 21-åringen «Hater Vålerenga» for full hals.
Eliteserien
Ønsket mer lønn – nå er nøkkelspilleren ferdig i klubben
24/11/2022 KLOKKEN 16:50
Se klippet her:

Se de elleville jubelscenene fra Lerkendal

– Det er følelser for meg som supportergutt. Det er gøy å synge med. Jeg har vært på Åråsen lenge, og vært på mange derby som tilskuer. Nå skal jeg spille, og det gleder jeg meg helt vilt mye til, sier Hedenstad Christiansen.
Hatet til søndagens motstander har Lillestrøms førstevalg mellom stengene hatt siden barnsbena.
– Når du er oppvokst med å gå på Åråsen så er du oppvokst med å hate Vålerenga, sånn er det bare, forklarer keeperen.
Se hele intervjuet med Hedenstad Christiansen her:

Heltent før derby: – Et fullstappet Åråsen og god stemning

Krysset av i kalenderen

Tirsdag fikk Thomas Lehne Olsen beskjeden om at han er inne i landslagsvarmen til Ståle Solbakken, men før den tid er Lillestrøms toppscorer klar for ett av årets høydepunkt.
– Klart vi gleder oss til den kampen. Det er en av de kampene man krysser av i kalenderen som er fryktelig morsomme å spille. Jeg husker rammen som var rundt kampen i 2019. Det var veldig spesielt, så her er det bare å glede seg, sier Lehne Olsen til Discovery.
Spissen har scoret tre mål mot Vålerenga i Lillestrøm-drakt, blant annet to mål i seieren på Intility i 2019, men så langt har det ikke blitt nettsus i derbyet på Åråsen. Det vil han gjøre noe med.
– Vi må prøve å få til et mål på søndag, avslutter 30-åringen fra Moelv.
Eliteserien
Ble hentet på korttidskontrakt i sommer – nå er han klar for tre nye år
24/11/2022 KLOKKEN 10:35
Eliteserien
Islandsk unggutt klar for Haugesund: – Stort steg opp
23/11/2022 KLOKKEN 12:26