Populære sporter
All sport
Vis alt

Tromsø-spiss ferdig i klubben: – Har ikke gått slik vi hadde håpet

Håkon Brandsnes

Oppdatert 10/08/2021 klokken 10:59 GMT+2

Danske Joachim Rothmann kom til Tromsø på lån fra Nordsjælland i mai. Tre måneder, åtte innhopp i cup og serie og to mål senere, er han ferdig i klubben.

Joachim Rothmann

Foto: NTB

  • Se Tromsø - Vålerenga søndag kl. 18.00 på discovery+
Det var iTromsø som skrev om saken først. Joachim Rothmann ble hentet inn som en erstatter for Runar Espejord, men det gikk ikke etter planen.
– Han er på vei hjem til oss fra Tromsø, ja. Det har ikke gått slik vi hadde håpet. Vi håpet at det skulle bli noe mer spilletid på ham, og det er ikke blitt slik av forskjellige grunner. Derfor synes vi at det var best for alle parter at han kommer tilbake til FC Nordsjælland, sier FCN-sportsdirektør Mikkel Hemmersam til bold.dk.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Eikrem hyller Aursnes: – Blir en topp spiller

Det samme bekrefter Lars Petter Andressen, team manager i Tromsø, overfor Discovery.
– Vi diskuterte det i starten at det var en mulighet for å avslutte lånet ved sommeren. Vi følte vi trengte et spissalternativ inn da vi hadde skader på Runar (Espejord) og Mikael (Ingebrigtsen). Vi skrev en avtale ut året i tilfelle det ble ordentlig bra, men så er det ikke blitt så mye spilletid på Joachim. Derfor ønsket også han å reise tilbake. Han er på et sted i karrieren der han trenger spilletid, sier Andressen til Discovery.
Han sier samtidig at det er tvilsomt at de kommer til å foreta seg noe på overgangsmarkedet når det kommer til spissplassen.
– Nå er Runar og Mikael tilbake, så i utgangspunktet er vi mye bedre besatt. Så får vi se litt hva vi kan gjøre resten av vinduet, sier Andressen.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Se høydepunktene: Overtidsdrama da Tromsø slo Mjøndalen

Rothmann fikk sju innhopp i Eliteserien og ett i cupen. Han scoret to mål i 11-0-seieren over Skånland i første NM-runde. 21-åringen fikk totalt 105 serieminutter, men klarte ikke finne nettmaskene i noen av kampene.
Spissens siste innhopp i Eliteserien var ni minutter mot Haugesund 4. juli. Siden satt han på benken mot Brann og Rosenborg, mens mot Mjøndalen søndag var han ikke engang i troppen.
(©NTB / Eurosport)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame