Populære sporter
All sport
Vis alt

Tidligere VIF-spiller bekreftet klar for Glimt – blir løsningen på floken

Joakim Opphus

Oppdatert 06/02/2024 klokken 18:09 GMT+1

Bodø/Glimt har i lengre tid jobbet med å finne en løsning på keeperplassen. Nå har de funnet et svar på problemet.

Tidligere VIF-spillere Kjetil Haug og Jonatan Tollås Nation

Foto: Eurosport

Tidligere Vålerenga-spiller og nåværende Toulouse-spiller Kjetil Haug ankom tirsdag Bodø-klubbens hotell i Marbella.
På hotellet ble han møtt av sportslig administrativ leder, Håvard Sakariassen viser bilder tatt av Avisa Nordland som omtalte saken først.
Senere tirsdag kveld kom bekreftelsen fra klubben på at Haug hentes på lån fra Toulouse.
– Det føles veldig godt. Nå er jeg klar for å møte resten av gjengen og komme i gang på en ordentlig måte. Jeg gleder meg, sier Haug på Glimts hjemmeside.
Haug spilte høstsesongen i fjor på lån i Sarpsborg 08.

Skapt hodebry

Keepersituasjonen har skapt hodebry for Glimt-trener Kjetil Knutsen.
Førstekeeper Nikita Haikin er ute i lengre periode etter å ha vært igjen om en skulderoperasjon på slutten av forrige sesong. I tillegg er andrekeeper Julian Faye Lund ute etter en smell i hodet. Han har foreløpig ikke reist sammen med resten av laget til Spania.
Fredag gikk fristen ut for å registrere nye spillere til Europa. Nikita Haikin og Julian Faye Lund er begge registrert, men begge keeperne er ikke aktuelle for de kommende kampene.
Eneste tilgjengelige keeper i Glimt foran de kommende kampene mot Ajax er dermed 18 gamle Magnus Brøndbo.

Aktiv vinter

De regjerende seriemesterne har jobbet med å hente Haugesund- og landslagskeeper Egil Selvik til klubben, men overgangen strandet. Det bekreftet sisteskansen selv til TV 2.
Så langt i vinter har Kjetil Knutsens forsterket laget med de hjemvendte spillerne Håkon Evjen og Jens Petter Hauge. I tillegg har de hentet inn Jostein Gundersen og Gaute Helstrup (som assistenttrener) fra rival Tromsø.
De har også forlenget kontrakten med Albert Grønbæk. Samtidig har Kasper Høgh sluttet seg til laget etter han signerte en kontrakt med Glimt i sommer.
Ut dørene på Aspmyra har spiss Faris Pemi Moumbagna gått, og straks Amahl Pellegrino som er i USA for å gjøre unna de siste detaljene før en overgang til San Jose Earthquakes blir offentliggjort.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame