Det bekrefter Groningen på klubbens hjemmmeside.
– Sebastian har ikke konvertert potensialet sitt til vekst og utvikling på en tilstrekkelig måte. Derfor benytter vi ikke opsjonen i kontrakten hans, sier Groningens tekniske direktør Mark-Jan Fledderus til fcgroningen.nl, som ønsker Tounekti lykke til videre i karrieren.
Eliteserien
Dette er forklaringen på det usedvanlige navnet
4 TIMER SIDEN
Nederlenderne hadde en kjøpsopsjon i leieavtalen med Bodø/Glimt, men har nå bestemt seg for ikke å benytte seg av den. Dermed vil Tounekti returnere til Bodø/Glimt i sommer.
Norsk-tunisiske Tounekti ble hentet av Groningen på lån i fjor sommer etter langvarig interesse, men den 19 år gamle tromsøværingen har ikke klart å spille seg inn i førstelaget til den nederlandske klubben.
I klubben der Jørgen Strand Larsen er en svært sentral brikke, har Tounekti til gode å spille for førstelaget. I stedet har han spilt 17 kamper for andrelaget til klubben og scoret to mål.
Før kantspilleren bestemte seg for å teste lykken i utlandet, rakk han å spille 16 kamper for Bodø/Glimt. 19-åringen står bokført med én scoring for de helgule.
Sett denne?

Får kommentatorene til å bryte ut i latter: – Den er kruttsterk!

Eliteserien
Alle Eliteserie-lagene videre – Tromsø med brakseier
I GÅR PÅ 18:44
Eliteserien
Uavgjort mellom far og sønn Espejord: – Drar herfra i fred og fordragelighet
17/05/2022 PÅ 17:26