• Se Fotball Direkte søndag fra klokken 17:00 på discovery+ og MAX
Etter det Discovery erfarer skal RBK-keeper Julian Faye Lund være svært nær en overgang til serierival Bodø/Glimt.
Faye Lund har operert som andrevalg bak André Hansen i Rosenborg. Nå ser det altså ut til at keeperen tar turen nordover.
Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
08/08/2022 PÅ 07:33
Bodø/Glimt solgte tidligere i uken andrekeeper Joshua Smits tilbake til hjemlandet. Nederlenderen fortsetter karrieren i Willem II Tilburg. Også førstekeeper Nikita Haikin er på utgående kontrakt hos den regjerende seriemesteren.
Om alt går som det skal, vil Faye Lund bli Glimt-spiller fra 1. august.

– Nødt til å spille

I mai åpnet Faye Lund opp om klubbsituasjonen. Da la ikke RBKs andrekeeper skjul på at han er klar for å skifte beite i jakten på spilletid.
– André skal spille og jeg skal være klar hvis noe skjer. Sånn har det stort sett vært, så da er jeg egentlig ganske tydelig på at jeg må bevege meg videre. Klubben har egentlig ikke sagt noe til meg, og det virker ikke som de har noen store planer videre for meg heller. Da står jeg på mitt, sa 23-åringen til Discovery.
– Jeg er nødt til å spille og er nødt til å få kamper på det høyeste nivået i Skandinavia for å utvikle meg videre. I den situasjonen jeg er i, håper jeg det blir mange som er interesserte i meg og vil ta en prat. Samtidig er det veldig viktig at det neste steget er riktig, fortsatte han.
Lokalavisene Nidaros og Adresseavisen , samt Nettavisen , har også omtalt interessen tidligere søndag.
Eliteserien
Ble matchvinner i debuten fra start – får terningkast fire av sin nye sjef
08/08/2022 PÅ 06:28
Eliteserien
Reagerer på tilrop fra barn i 12-årsalderen: – Vi må ha en holdningsendring
07/08/2022 PÅ 19:38