Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde bekrefter: Henter keeper fra Eliteserie-klubb

Håkon Brandsnes

Oppdatert 15/12/2021 klokken 12:34 GMT+1

Jacob Karlstrøm (24) melder overgang fra Tromsø til Molde.

Jacob Karlstrøm

Foto: NTB

  • Se playoff-finalen mellom Brann - Jerv onsdag kl. 19 på discovery+
Karlstrøm, som har stått fast for Tromsø de siste to sesongene, har signert på en kontrakt med Molde som strekker seg ut 2025.
– Det er utrolig deilig. Jeg har blitt godt tatt imot av hele klubben og gleder meg til å møtte resten av gutta over nyttår. Det skal bli godt å komme i gang, sier Karlstrøm til Moldes hjemmesider.
Karlstrøm blir erstatteren til Andreas Linde. Kontrakten til svensken går ut ved nyttår.
– Når vi ikke fikk forlenget med Linde, så var Jacob den første som Per Magne og keeperteamet valgte ut. Han er god med begge bein og passer godt inn i gruppa. Vi er veldig fornøyd med å få på plass vårt førstevalg. Han blir helt sikkert en verdig og god arvtaker etter Andreas, sier Molde-direktør Ole Erik Stavrum.
Saken fortsetter under videoen
picture

Overrasket hvis Molde vil ha TIL-keeper: – Synes ikke han er god nok

Discovery-ekspert Joacim Jonsson har tidligere uttrykt seg skeptisk til Moldes mulige kjøp av Karlstrøm.
– Personlig er jeg litt overrasket over at Molde er på jakt etter Karlstrøm. Han er veldig god med beina. Han har et tilslag som er bedre enn 99 prosent av utespillerne, men ellers... Jeg er litt overrasket. Jeg trodde Molde skulle gå enda høyere, hvis jeg skal være ærlig, sa Jonsson nylig i en episode av podkasten Indre Bane.
Jonsson synes ikke keeperen er god nok for Molde.
– Molde ser kanskje et voldsomt potensial, men han tar ingenting som han ikke skal ta. I tillegg slipper han inn noe som han skal ta, sa Jonsson.
Videre sier svensken at han hadde ventet at Molde hentet et ferdig produkt som kunne spilt samtidig som talentet Oliver Petersen (20) utviklet seg ytterligere.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame