Populære sporter
All sport
Vis alt

Midtbanespiller klar for Haugesund: – En perfekt match

Andreas Hopen

Oppdatert 24/06/2021 klokken 15:50 GMT+2

Torsdag bekreftet Haugesund at de har signert en ny midtbanespiller fra 1. august. 21-åringen har vært ettertraktet etter godt spill i OBOS-ligaen.

Torje Naustdal

Foto: NTB

Torje Naustdal har de siste to sesongene vært fast innventar på Strømmens midtbane. Fra første august skal Florø-gutten bytte ut rødt og grått med hvitt og blått, da han har signert en kontrakt med FK Haugesund, det melder klubben selv.
– Først og fremst er det kjekt at en så kul klubb som Haugesund gir meg sjansen. Jeg tror det er en perfekt match, sier Naustdal til Discovery før han utdyper.
– Per nå har de yngst snittalder i Eliteserien, som er et godt utgangspunkt, og så spiller de fremoverrettet og direkte fotball. Det passer meg, sier 21-åringen som hadde kontrakt med Strømmen ut sesongen.
Det har vært en del interesse for Naustdal det siste halvåret, men når Haugesund kom på banen var det bare én klubb som gjaldt.
– Så fort jeg hørte at Haugesund var interessert, så la jeg fra meg alt annet, sier Naustdal fra et hotell i Haugesund.
Naustdal har signert en kontrakt med Haugesund ut 2025.
Før Naustdal flytter til haugalandet, skal han fullføre de syv kampene som gjenstår med Strømmen før august.
Det er viktig for Naustdal å påpeke at han har fokus på Strømmen frem til 1. august.
– Nå er kontrakten signert, og nå er fokuset mitt helt og holdent på Strømmen. Jeg har syv kamper der, og skal levere alt jeg kan i Strømmen-drakt, påpeker midtbanespilleren.
Midtbanespilleren står med 36 offisielle kamper for Strømmen etter overgangen fra Florø i fjor.

– Veldig spennende

Sportslig leder i FK Haugesund, Eirik Opedal er fornøyd med nyervervelsen.
– I Torje får vi et godt alternativ på midtbanen som på tross av sin unge alder har rukket å vise at han både er trygg med ball, har stor arbeidskapasitet og sterk tilstedværelse i kamp. Utgangspunktet er veldig spennende, og han er en spiller som bør passe godt inn i kulturen hos oss, sier Opdal.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame