Populære sporter
All sport
Vis alt

Lillestrøm og KFUM bytter keepere: – Blant de beste i OBOS-ligaen

Håkon Brandsnes

Oppdatert 11/08/2021 klokken 10:58 GMT+2

Emil Gundelach Ødegaard (22) melder overgang til KFUM Oslo. Samtidig går Knut André Skjærstein (26) motsatt vei.

Emil Gundelach Ødegaard

Foto: NTB

  • Følg LSK - Bodø/Glimt søndag kl. 18 på discovery+
Både Lillestrøm og KFUM Oslo bekrefter overgangene på sine hjemmesider.
– Emil er en keeper som absolutt kan komme til å prege OBOS-ligaen og utvikle seg videre, og vi kommer til å følge ham tett i årene som kommer. Vi ønsker å takke Emil for denne gang, og ønsker ham masse lykke til videre i veldrevne «Kåffa», sier sportssjef i LSK, Simon Mesfin, i pressemeldingen.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Fem mål på fire kamper for Edvardsen: – Det går bra om dagen

Keeperbytte

22-åringen har vært på utlån hos Grorud og Stjørdals-Blink de siste sesongene. Nå har han signert en avtale med KFUM ut 2023-sesongen.
– Dette gleder jeg meg veldig til, og det oppleves som et knepp opp i min karriere, sier Gundelach Ødegaard til KFUMs hjemmesider.
Kort tid etter, slik lokalavisen Romerikes Blad meldte mandag, varslet klubbene at KFUMs førstekeeper, Knut André Skjærstein (26), går motsatt vei.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Eikrem hyller Aursnes: – Blir en topp spiller

Har sett etter langtidsløsning

– Knut-André har vært blant de beste keeperne i OBOS-ligaen i flere år. Han har også en god personlighet som står i stil med prestasjonene på banen, og passer godt inn i det keeperteamet vi ønsker å bygge opp her, sier Mesfin i LSK om signeringen.
– De to siste årene har vi gått for korttidsløsninger for å sørge for at keeperteamet var godt nok. Etter hvert som Mads Hedenstad Christiansen har utviklet seg, var tiden inne for å se på en langtidsløsning nå. Vi er veldig fornøyd med Mads sin utvikling som førstekeeper. Vi har også en ung og lovende keeper i Jørgen Sveinhaug som også er med i fremtidsplanene. Nå er vi meget godt rustet på keeperplassen i årene som kommer, fortsetter han.
Skjærstein har signert under en avtale som gjør han til LSK-spiller ut 2024-sesongen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame