Populære sporter
All sport
Vis alt

Jostein Flo ferdig som sportssjef i Strømsgodset

Helene Fineide

Oppdatert 10/04/2021 klokken 20:01 GMT+2

Jostein Flo gir seg som sportssjef i Strømsgodset. Det opplyser klubben i en pressemelding lørdag kveld.

Jostein Flo

Foto: Scanpix

Saken oppdateres!
I pressemeldingen poengteres det også at avgjørelsen ikke har noen sammenheng med Henrik Pedersen-saken som har stormet den seneste tiden.
«Etter min mening er tiden inne nå. Dette er et riktig tidspunkt for meg å tre tilbake som sportssjef. Min fratredelse har ingen direkte sammenheng med innholdet i saken omkring Henrik Pedersen, men det har en sammenheng i den forstand at Strømsgodset fra og med mandag skal begynne arbeidet med å finne en ny hovedtrener. Vi kan vel si at en ny epoke i Strømsgodset begynner mandag.» sier Flo til klubbens hjemmesider.
«Det er ene og alene mitt ønske og mitt standpunkt at jeg nå slutter i jobben som sportssjef i Strømsgodset. Det kan være bra for klubben å få inn nye krefter og ny energi når spillere og støtteapparat fortsetter oppkjøringen mot en ny og spennende sesong. Min beslutning er ikke tatt i løpet av noen hektiske dager i forbindelse med det siste trenerskiftet i Strømsgodset. Beslutningen har vokst frem over tid, noe både styreleder og daglig leder er kjent med. Det har på ingen måte vært en enkel beslutning»
Jostein Flo har vært i Strømsgodset siden 1996. Han spilte i klubben frem til 2002, før han ble daglig leder i 2004.
Før det spilte Flo i både Molde, Lierse, Sogndal og Sheffield United. Han noterte seg også for 53 kamper, og 11 mål for det norske landslaget.
Daglig leder i Strømsgodset, Dag Lindseth Andersen, beklager sterkt at Flo nå har bestemt seg for å slutte som sportssjef i klubben.
– Jeg vet ikke om noen annen person som har hatt en så langt karriere på det aller høyeste nivået i norsk toppfotball, sier Lindseth Andersen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame