Den italienske avisen skriver at Ola Solbakken og Roma har blitt enige om de personlige betingelsene, men at det fortsatt mangler en avtale med Bodø/Glimt.
Il Romanista melder om en femårskontrakt verdt 700.000 euro i lønn. Avisen skriver videre at Roma kan være villige til å la Bodø/Glimt beholde kantspilleren til de er ferdige med Champions League-kvalifiseringen.
Eliteserien
Henriksen: – Avgjørelsen er elendig
EN DAG SIDEN
Solbakken har blitt linket til Roma etter to gode prestasjoner mot den italienske storklubben i Conference League-gruppespillet. Han spilte også i bortekampen da Bodø/Glimt tapte 0-4 på Stadio Olimpico i kvartfinalen.
Sportslig adminitstrativ leder Håvard Sakariassen, er ikke kjent med opplysningene som den italienske avisen sitter på.
– Skulle så være tilfellet, er italiensk media mer informert enn hans arbeidsgiver, skriver han i en melding til Discovery.
I forrige uke opererte Solbakken ankelen. Da fortalte han til Discovery at han ikke har et fokus på en mulig overgang.
– Jeg har ikke snakket noe som helst med Glimt rundt kontrakt eller overgang. Det som har tatt mye av fokuset mitt er faktisk den operasjonen her. Jeg har kjent mye på at det var på tide å gjøre det nå, så vi har ikke snakket noe om det. Når det (en overgang journ.anm.) blir vil tiden vise. Det er ikke noe mer jeg vet eller kan si om det for øyeblikket, sa 23-åringen fra Melhus.
Kontrakten til Ola Solbakken løper ut ved nyttår. Spørsmålet er om Roma er villige til å betale for å sikre seg 23-åringens tjenester allerede i sommer, eller om de velger å vente til lynvingen kan signere vederlagsfritt.
I forrige uke meldte Dagbladet at italienerne skal foretrekke å hente Solbakken i sommer.
Sett denne?

Får kommentatorene til å bryte ut i latter: – Den er kruttsterk!

Eliteserien
Sportssjefen bekrefter: – Han er ute resten av sesongen
I GÅR PÅ 15:28
Eliteserien
Tiltrekker seg interesse: – Klubbens ambisjon er å selge meg
I GÅR PÅ 07:46