• Se Mjøndalen - Bodø/Glimt søndag kl. 17 på discovery+
Ifølge Nettavisen skal Rosenborg ha gitt Milos Milojevic et konkret tilbud om hovedtrenerjobben i Rosenborg. Det etter at Kjetil Knutsen takket nei til jobben.
Bodø/Glimt-treneren skal ha gitt beskjed om dette før helgens serierunde, ifølge Adresseavisen.
Eliteserien
Nøkkelspiller forlenger med RBK: – Et spennende prosjekt
I GÅR PÅ 11:45
– Dette er en aldri så liten krise for RBK. Glimt har en trener på lånt tid så lenge han ikke forlenger, men skjønner det er en stor seier i seg selv at han ikke går til RBK, skriver Discovery-ekspert Joacim Jonsson på Twitter.
Saken fortsetter under videoen.

Glimt-sjefen etter utrolige minutter: – Fotballen er av og til litt brutal

Håper på ny trener innen jul

Videre skriver Nettavisen at RBK og Milojevic skal være nær enighet om en avtale, men at ingenting er signert på nåværende tidspunkt.
– Vi så det (i Nettavisen). Ingen kommentarer utenom at Milos har kontrakt som Hammarby-trener, skriver Hammarby-sportssjef Jesper Jansson i en SMS til svenske Aftonbladet.
Ifølge Nettavisen må trønderne nå komme til en enighet med Hammarby for å få kjøpt serberen fri fra kontrakten sin med Allsvenskan-klubben.
RBK-styreleder Ivar Koteng vil ikke kommentere opplysningene overfor Nettavisen.
– Vi har et berettiget håp om å være på plass til jul. Vi skal ha et møte i dag, men ikke med noen konkrete, sier Koteng til Nettavisen.

Har kontrakt ut 2024-sesongen

Milos Milojevic tok over som ny hovedtrener i Hammarby 13. juni i år. Laget er plasser som nummer fem i Allsvenskan, seks poeng bak Malmö og AIK på topp.
Serberen tilbragte elleve år som spiller og trener på trener på Island, men i 2018 gikk han til Mjällby, der han tok over som hovedtrener på sommeren.
Milojevic ledet laget til seier i division 1, før han året etter vant han ligaen igjen (Superettan) og tok laget til Allsvenskan.
Saken fortsetter under videoen.

Må slå gulljagende Glimt i siste runde: – Vi har et fjell å bestige

I forkant av 2019-sesongen tok han turen videre til hjemlandet og en assistenttrenerrolle i Røde Stjerne, med Dejan Stankovic som sjefstrener. I løpet av perioden i den serbiske storklubben var han med på to ligatitler og en cuptittel, i tillegg til spill i både Champions League og Europa League.
39-åringen har i utgangspunktet en kontrakt med Hammarby ut 2024-sesongen.
Da han ble ansatt uttalte sportssjef Jespen Jansson at Milojevic er tydelig i sitt lederskap, i likhet med spillestilen og i kravene han stiller til spillertroppen.
– Han er skolert i den serbiske fotballen og har deretter hatt mange år på Island, som spiller og fremfor alt som leder der han har skaffet seg en dyp og bred utdanning. Med tanke på hans tid i Mjällby kan han også svensk fotball. Erfaringene han har skaffet seg fra de ulike fotballkulturene avspeiler seg i hans lederskap, og hvordan han tar seg av mennesker, sa Jansson ifølge klubbens nettsider.
Ifølge totalfootballanalytics er Milojevic beskrevet som en veldig disiplinert og taktisk skarp trener som krever mye av spillerne sine.
Eliteserien
Sportssjef og hovedtrener bekreftet: Forlater NFF for Odd-jobben
24/01/2022 PÅ 20:10
Eliteserien
Henter tidligere Arsenal-unggutt til Eliteserien
24/01/2022 PÅ 17:26