– Det kom en mail ganske sent i går (fra NFF, journ.anm.) der det ble orientert om at alle treningskamper må innstilles frem til 7. februar i første omgang, med unntak av lag som skal ut i Europa, forteller Ranheim-sjef Frank Lidahl til Eurosport.
Eliteserien
Ønsket mer lønn – nå er nøkkelspilleren ferdig i klubben
24/11/2022 KLOKKEN 16:50
Dermed er det ikke bare lørdagens oppsatte møte mellom Rosenborg og Ranheim som ikke blir noe av, men alle treningskamper hvor Eliteserie- og OBOS-klubber er involvert.
– Vi har bedt klubbene om å avstå fra treningskamper til og med 7. februar. Vi gjør dette fordi vi vil bidra til minst mulig mobilitet rundt forbi. Og så følger vi utviklingen og rådene fra myndighetene.Det er fortsatt slik at klubbene må søke om å få spille treningskamper, men vi vil vurdere unntak for de lagene som skal ut i Europa, opplyser konkurransedirektør Nils Fisketjønn i NFF til NTB.
Se hvilke kamper blant Eliteserie-lagene som berøres nederst i saken!
– Dette kom litt bardust på i går, og nå jobber vi for å få oversikt. Jeg har stilt en del spørsmål til NFF, så det er vanskelig å si så mye mer enn at den første treningskampen er avlyst, selv om alt var i orden på fredag og i går dagtid. Men vi har blitt gode på endringer, selv om det blir litt ekstra med det. Men det er ikke noe å gjøre med, sier RBKs daglige leder Tove Moe Dyrhaug til Eurosport, og bekrefter dermed at kampen mot Ranheim på Frøya er avlyst.
Europa-unntaket gjelder Molde samt LSK Kvinner og Vålerenga kvinnelag. Molde kan dermed kan gjennomføre sin oppsatte treningskamp mot Brann torsdag.
– Det er litt ferskt, så vi må tro at det kommer mer oppklarende informasjon i dag. Det må ha skjedd sent i går ettermiddag, siden det ved 13:40-tiden i går var godkjent at kampen kunne gjennomføres. Men med informasjonen som kom i går så er kampen avlyst per nå. Det forholder vi oss lojalt til. Og så får vi finne ut av om den kan flyttes til etter 7. februar, sier Lidahl.
Dette er Eliteserie-lagenes kamper som berøres av den nyeste beskjeden fra NFF:
Rosenborg – Ranheim (6. februar)
Vålerenga – Tromsø (5. februar)
Odd – Jerv (5. februar)
Øygarden – Brann (3. februar)
Sandefjord – Fram (6. februar)
Fredrikstad – Mjøndalen (5. februar)
Lillestrøm – Raufoss (5. februar)


Hestad-perle da Molde vant årets første kamp

Eliteserien
Ble hentet på korttidskontrakt i sommer – nå er han klar for tre nye år
24/11/2022 KLOKKEN 10:35
Eliteserien
Islandsk unggutt klar for Haugesund: – Stort steg opp
23/11/2022 KLOKKEN 12:26