LILLESTRØM (Discovery):
Lillestrøm skuffet stort i serieåpningen og var aldri i nærheten av noe toppnivå mot Strømsgodset. Kampen i Drammen endte med 1-3-tap, og Pål André Helland er fortsatt ikke å se på banen for kanarifuglene.
Eliteserien
Dobbeltsmell for kritisk Berisha – Sandefjord jaget vekk hjemmespøkelset
19/06/2021 PÅ 14:52
Mandag kommer Viking på besøk, og den kampen kan han rekke.
– Vi håper jo det. Så får vi se. Drøyer det enda en kamp, så får det bare gjøre det, sier Helland når han møter Discovery etter trening.
– Min skjebne ligger i henda til Geir Kåsene (fysioterapeut og fysisk trener i LSK), og der tror jeg den ligger trygt, sier han kryptisk og smiler.
Mens resten av laget trente for fullt, med høy intensitet, løp Helland runder rundt på gresset og gjorde forebyggende øvelser.
– Kjipt er det. Men nå har det vært veldig hulter-til-bulter en stund. Det er klokt å bare gjøre den jobben ordentlig. For sesongen er lang, og det er mange kamper som skal spilles, konstanterer han.
Per nå er altså trønderen ganske alene om å være skadet og henger dermed litt bak resten av LSK-gruppa.
– Jeg er heldigvis såpass reflektert at jeg ser det større bildet og ikke bare morgendagen. Jeg har jo mest lyst til å spille fotball, men jeg jobber jo godt med det jeg skal enn så lenge.
– Det hadde vært godt å være på banen, bidra med litt ro og rutine, men vi får vente litt til.
Eliteserien
Stopperbautaen friskmeldt: – Spørs om de egentlig trenger meg da?
11/06/2021 PÅ 06:22
Eliteserien
Fikk senket skuldrene etter tung start – ønsker å ødelegge KBKs rekke
28/05/2021 PÅ 18:46