LILLESTRØM (Discovery):
Lillestrøm skuffet stort i serieåpningen og var aldri i nærheten av noe toppnivå mot Strømsgodset. Kampen i Drammen endte med 1-3-tap, og Pål André Helland er fortsatt ikke å se på banen for kanarifuglene.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
Mandag kommer Viking på besøk, og den kampen kan han rekke.
– Vi håper jo det. Så får vi se. Drøyer det enda en kamp, så får det bare gjøre det, sier Helland når han møter Discovery etter trening.
– Min skjebne ligger i henda til Geir Kåsene (fysioterapeut og fysisk trener i LSK), og der tror jeg den ligger trygt, sier han kryptisk og smiler.
Mens resten av laget trente for fullt, med høy intensitet, løp Helland runder rundt på gresset og gjorde forebyggende øvelser.
– Kjipt er det. Men nå har det vært veldig hulter-til-bulter en stund. Det er klokt å bare gjøre den jobben ordentlig. For sesongen er lang, og det er mange kamper som skal spilles, konstanterer han.
Per nå er altså trønderen ganske alene om å være skadet og henger dermed litt bak resten av LSK-gruppa.
– Jeg er heldigvis såpass reflektert at jeg ser det større bildet og ikke bare morgendagen. Jeg har jo mest lyst til å spille fotball, men jeg jobber jo godt med det jeg skal enn så lenge.
– Det hadde vært godt å være på banen, bidra med litt ro og rutine, men vi får vente litt til.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Kribler i kroppene til LSK-duoen før derbyet: – Gleder meg som en liten unge
25/05/2022 PÅ 06:49