– Det har jeg ingen kommentar til. Det eneste jeg kan si er at det vi presterer resultatmessig ikke er godt nok, sa RBK-kaptein Markus Henriksen til Nidaros.
– Det er ikke et spørsmål jeg skal svare på nå. Vi har akkurat tapt 1-4, det er ikke vits å spekulere den ene eller andre veien. Uansett hva jeg sier skal dere prøve å ta meg på det, men det biter jeg ikke på, sa Henriksen.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
I GÅR KLOKKEN 14:49
Etter søndagens kamp uttalte Hareide til Adressa at en tidligere avgang ikke hadde vært tema, men at det var et betimelig spørsmål.
Mandag har Hareide igjen uttalt seg til avisen.
– Det er alltid et spørsmål om det, enten det er slutten eller starten av sesongen. Trenere får alltid de spørsmålene om resultatene ikke er gode. Derfor sier jeg det, det er ikke noe annet, sier Hareide til Adressa.
Sett denne?

Molde banket Rosenborg - se høydepunktene

Han kaller årets sesong karrierens bunnpunkt og varsler grep. Men han tror ikke resultatene vil bli bedre om han trekker seg tre kamper før sesongstart, og han forsikrer om at hans rolle skal ikke diskuteres nå.
– Nei, det skal ikke diskuteres i det hele tatt. Jeg svarte på om det var et relevant spørsmål, og det vil alltid være sånn. Men nå er det tre kamper igjen, og da må det være «helt steike gale», for å si det sånn. Og da hadde spillerne reagert for lenge siden, om det var det, altså, sier Hareide til Adressa.

Tror supporterne er splittet

Discovery har mandag kveld vært i kontakt med Kjernen-talsmann Espen Viken, som tror supporterne er litt splittet med tanke på trenersituasjonen. Selv er han «åpen» for at klubben vurderer alternativene tre runder før slutt.
– Finnes det et bedre alternativ, så mener jeg det må det prøves. Det er tre kamper igjen, og den beste mannen til å lede laget må lede laget. Men jeg vet ikke om alternativet er bedre, så derfor sier jeg at jeg er åpen. Uansett heier jeg på den treneren som leder Rosenborg. Punktum.
Viken mener det har vært mye god fotball fra Rosenborg i høst, men at resultatene ikke gjenspeiler prestasjonene. Som mot Molde, der de var veldig gode i perioder, men raknet.
– Hadde du spurt meg i går kveld klokka kvart på ni hadde jeg vært veldig kritisk. Men jeg tror Åge har mer å gå på. Merkelig nok tror jeg han, som en gammel ringrev, klarer å lure ut noe mer av krukken. Men vi er veldig skuffet over innspurten så langt, og skal vi være ærlige så står nok vi supportere litt langt unna garderoben til å virkelig vite hva som nå er lurt. De som sitter tett på må avgjøre hva som er best, sier Viken.
Sett denne?

Skjelbred: – Jeg skal holde meningene mine for meg selv akkurat nå

Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
I GÅR KLOKKEN 14:30
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
01/12/2022 KLOKKEN 12:03