Populære sporter
All sport
Vis alt

Har ett år igjen av kontrakten – vil forlate klubben i vinter

Andreas Hopen

Publisert 25/10/2021 klokken 16:51 GMT+2

Sosha Makani ble henvist til benken mot Tromsø, nå varsler iraneren at hans karriere i Mjøndalen nærmer seg slutten. Det forstår trener Vegard Hansen lite av.

Sosha Makani

Foto: NTB

Etter 23 kamper på rad fra start ble Mjøndalens keeper Sosha Makani benket mot Tromsø til fordel for Eliteserie-debutant Idar Lysgård. Dagen derpå er iraneren klar i sin tale. Han forlater Mjøndalen etter sesongen.
– Denne sesongen vil bli min siste i Mjøndalen. Jeg håper vi vil bli glade til slutt og gjøre folk lykkelige, skriver Makani i en tekstmelding til Drammens Tidende.
Det sier målvakten på tross av at kontrakten hans med bruntrøyene går ut først etter 2022-sesongen.
– Jeg har kontrakt ett år til. Nå må vi ha fokus på at laget skal holde plassen, og etter sesongen kan vi prate mer om denne beslutningen, melder Makani videre.
Det var Drammens Tidende som først omtalte saken.
Makani kom til Mjøndalen første gang i 2016. Siden den gang har 34-åringen spilt nitti kamper for klubben, med et opphold i Strømsgodset, Sanat Naft Abadan og Naft Masjed Soleyman underveis. I tillegg står burvokteren med fem landskamper for Iran.
Uttalelsene til sisteskansen er ikke noe Mjøndalen-trener Vegard Hansen kan gå i dybden på.
– Det kan jeg ikke uttale meg noe spesielt om. En slik uttalelse på slutten av sesongen, det må nesten bare stå for hans regning. Vi forholder oss til at han har ett år igjen av kontrakten, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen til Discovery.
– Men er Makanis fremtid noe dere har diskutert internt i klubben før det kom ut i media?
– Nei, det har vi for så vidt ikke diskutert offisielt før det her, nei. Vi har forholdt oss til at han har ett år igjen, sier Hansen kort videre.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame