• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på discovery+
Eventyret i Bodø/Glimt er over for Marius Lode som fortsetter karrieren i Schalke 04. Nyheten bekreftes av klubben på deres hjemmesider.
Dermed mister de gule nok en sentral brikke i laget den kommende sesongen. Tidligere har Erik Botheim og Fredrik Bjørkan forlatt Aspmyra til fordel for Krasnodar og Hertha Berlin.
Eliteserien
Flere Eliteserie-klubber jaktet stopperen: Nå er valget tatt
8 TIMER SIDEN
– Dette er et stort steg for meg og jeg er utrolig spent. Det er min første utenlandsklubb og det gjør meg veldig glad at det er i en stor klubb som Schalke. Jeg hadde en fantastisk opplevelse i Bodø og gleder meg til å bygge videre på den i Schalke, sier Lode til klubbens hjemmesider.
Sportsdirektør i Schalke, Rouven Schröder er godt fornøyd med å ha nordmannen på plass.
– Marius kan spille alle posisjonene i en bak-treer. Han var en nøkkelspiller i Bodø/Glimt sin hjemlige og europeiske suksess de siste årene, og har også blitt en del av det norske landslaget. Marius er klar for å spille med engang og vil gi oss et ekstra valg på midtstopper-plassen. Vi er fornøyde med å ha han med på laget, uttaler Schröder.
Lode spilte en stor rolle i Bodø/Glimts enorme suksess de siste sesongene. Han bidro til opprykk fra OBOS-ligaen, to seriemesterskap og avansement fra gruppespillet i UEFA Conference League.
Stopperen går gratis til den tyske klubben da kontrakten hans med Bodø/Glimt utløp 31. desember.
Eliteserien
Nidaros: Nok en Rosenborg-angriper på vei bort
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Rosenborg-talentet til Serie A: – Største salget på fem år
10 TIMER SIDEN