Populære sporter
All sport
Vis alt

Ferdig i Bodø/Glimt – Reisen går til Tyskland

Herman Sønju

Oppdatert 14/01/2022 klokken 14:02 GMT+1

Marius Lode (28) går fra Bodø/Glimt til Schalke 04.

Marius Lode (Foto: FC Schalke 04)

Foto: Other Agency

  • Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på discovery+
Eventyret i Bodø/Glimt er over for Marius Lode som fortsetter karrieren i Schalke 04. Nyheten bekreftes av klubben på deres hjemmesider.
Dermed mister de gule nok en sentral brikke i laget den kommende sesongen. Tidligere har Erik Botheim og Fredrik Bjørkan forlatt Aspmyra til fordel for Krasnodar og Hertha Berlin.
– Dette er et stort steg for meg og jeg er utrolig spent. Det er min første utenlandsklubb og det gjør meg veldig glad at det er i en stor klubb som Schalke. Jeg hadde en fantastisk opplevelse i Bodø og gleder meg til å bygge videre på den i Schalke, sier Lode til klubbens hjemmesider.
Sportsdirektør i Schalke, Rouven Schröder er godt fornøyd med å ha nordmannen på plass.
– Marius kan spille alle posisjonene i en bak-treer. Han var en nøkkelspiller i Bodø/Glimt sin hjemlige og europeiske suksess de siste årene, og har også blitt en del av det norske landslaget. Marius er klar for å spille med engang og vil gi oss et ekstra valg på midtstopper-plassen. Vi er fornøyde med å ha han med på laget, uttaler Schröder.
Lode spilte en stor rolle i Bodø/Glimts enorme suksess de siste sesongene. Han bidro til opprykk fra OBOS-ligaen, to seriemesterskap og avansement fra gruppespillet i UEFA Conference League.
Stopperen går gratis til den tyske klubben da kontrakten hans med Bodø/Glimt utløp 31. desember.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame