Den tyrkiske eliteserieklubben Altay kan bli neste stoppested for Daouda Bamba, melder BA.
Ifølge Bergensavisen reiste 26-åringen til Tyrkia på mandag sammen med sin agent Ole Petter Drevland. Agenten ville ikke kommentere opplysningene.
Eliteserien
Klar for RBK etter anbefaling av landslagskompisen: – Vist interesse lenge
3 TIMER SIDEN
Bamba har under seks måneder igjen av sin kontrakt med Brann, og det har vært kjent at klubben ønsker å selge spissen nå for å få noe tilbake for spissen som i sin tid ble en dyr mann for Brann da han kom fra Kristiansund BK.
Bamba har scoret 24 mål for Brann siden overgangen i 2018, og er klubbens toppscorer med syv mål i inneværende sesong.
Sett denne fra OL? Saken fortsetter under videoen.

Ga absolutt alt i gullkampen – kastet opp og rett i rullestol

Brann jakter etter sigende allerede etter en erstatter for spissen. Før helgen var klubbløse Alexander Søderlund til stede på Brann Stadion, hvor han forhandlet om en overgang til Brann, men partene ble ikke enige.
Denne sommeren har Brann signert den danske keeperen Mikkel Andersen, midtbanespilleren Felix Horn Myhre og forsvarsspilleren Japhet Sery Larsen. Alle disse vil være spilleberettiget for klubben fra 1. august.
Den tyrkiske klubben som kan bli Bambas neste arbeidsgiver, Altay holder til i den tyrkiske byen Izmir. Laget er nyopprykket til den tyrkiske toppdivisjonen. De ble nummer fem på nivå to, og rykket opp via kvalifisering.
Sett denne fra OL?

Storfavoritt til OL-gull i jubling

Eliteserien
Tunge fravær på VIF-trening – utfryst stopper drillet i elleveren
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Her forlater RBK-spissen treningen med skade
7 TIMER SIDEN