Populære sporter
All sport
Vis alt

Ble signert av Bodø/Glimt for 357 dager siden – nå er han tilbake i Brann

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 25/01/2023 klokken 16:42 GMT+1

Japhet Sery Larsen (22) vender tilbake til Brann.

Japhet Sery Larsen.

Foto: Eurosport

Det bekrefter den nyopprykkede klubben på sine hjemmesider.
– Det føles som å komme hjem, og det var ingen tvil om at jeg ville tilbake hit da jeg hørte at Brann var interessert. Det er deilig å være på plass og det kjennes bra, sier Sery Larsen til brann.no.
Den allsidige forsvarsspilleren har signert en avtale ut 2026-sesongen.
Det er kun 357 dager siden han forlot Brann og signerte for Bodø/Glimt, men mindre enn et år etter at han forlot Bergen, er han nå tilbake.
Han rakk kun å spille ni kamper for klubben etter overgangen fra danske Midtjylland, men prestasjonene i den helrøde drakten gjorde han rask til en favoritt blant fansen.
– Jeg ser frem til å spille foran supporterne og byen igjen. Jeg husker veldig godt hvordan det var å spille for dem, og jeg har aldri opplevd lignende. Jeg gleder meg til å komme i gang med kampene, sier han.

Ingen suksess i nord

Prestasjonene i Brann-trøya gjorde at Bodø/Glimt var villige til å legge penger på bordet for å hente Japhet Sery Larsen før 2022-sesongen. Oppholdet i Bodø ble dog preget av skader og lite spilletid. Totalt fikk den 22 år gamle dansken 19 førstelagskamper for Glimt.
Han var med de helgule på treningsleir til Spania tidligere denne uken. Ifølge brann.no skal Sery Larsen allerede være på klubbens treningsfelt på torsdag, før det venter nok en reise til Spania når Marbella står for tur for Brann.
Sery Larsen har operert som både midtstopper og venstreback i Bodø/Glimt. I Brann ble han brukt som stopper da de forsøkte å berge Eliteserie-plassen i 2021.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame