Populære sporter
All sport
Vis alt

Berisha-show da Viking knuste FKH i derbyet

Joakim Miøen

Oppdatert 30/04/2022 klokken 20:15 GMT+2

FKH tok ledelsen borte mot Viking i kampen om Rogaland lørdag. Men så handlet det meste om Viking og Veton Berisha.

Veton Berisha

Foto: NTB

Viking-Haugesund 5-1
Han sto uten seriemål etter de fire første rundene. Men mot Haugesund lørdag leverte Berisha like greit tre scoringer og ble den store helten i Stavanger.
– Endelig mål, da putter jeg tre. Det var deilig. Samtidig, når vi scorer 3-1 lar vi dem ha ball og det skal vi ikke. Men når vi vinner 5-1 må vi være happy. Jeg har troen på meg selv og har levert bra i kamper. Det viktigste er at laget vinner og gjør det bra. Så vet jeg at jeg kommer i posisjoner og scorer mål når vi spiller bra, sa Berisha til Discovery etter kampen.
Med tre mål i 5-1-seieren sørget Berisha for at Viking tok nok en seier og de blå står nå med 12 av 15 mulige poeng.
Se hele Berisha-intervjuet her:
picture

Hattrick-helten vil ikke ha gullprat: – Har ambisjoner om topp tre

Nilsen Tangen serverte

Mens Zlatko Tripic sto på tribunen med fansen tok Vikings andre store stjerne ansvar. Men Berisha må også takke en ung servitør for kveldens godbiter.
Både én og to ganger viste 21 år gamle Harald Nilsen Tangen servitøregenskaper av ypperste klasse da han serverte Berisha i feltet. Først bredsidet spissen ballen ned i hjørnet fra rundt elleve meter, før han deretter dukket opp på bakre og prikket inn ledermålet.
På 3-1 var det Markus Solbakken som fikk assistere, da han forserte forbi flere FKH-spillere og vippet ballen i bakrom til en sulten spiss.
Og Berisha var ikke ferdig på tre. Den brennhete Viking-spissen kom til flere muligheter og kunne fort hatt flere i nettet. Men det var Sebastian Sebulonsen skulle få æren av å sette inn kveldens fjerde og femte for et Stavanger-lag som flyr høyt.
To ganger på få minutter kom Sebulonsen seg fri i feltet og prikket ballen i hjørnet. Dermed ble det stygge sifre for et FKH-lag i kjempetrøbbel. Jostein Grindhaugs elever har nemlig ikke tatt et eneste poeng på fem kamper.
Sett denne?
picture

Gauseth oppsummerer: Saltnes-kne, Viking-stunt og spredertabbe

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame