Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sogndal siden 2018. Flere medier har allerede meldt om overgangen i dagene i forveien.
Onsdag spilte Adams sin siste kamp for Sogndal da klubben røk 0-1 for KFUM i eliteseriekvalifiseringen.
Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin er fornøyd med endelig å ha sikret seg spissen.
Eliteserien
Brikker i ferd med å falle på plass: Se de bekreftede overgangene i Eliteserien
17 TIMER SIDEN
– Vi var klar over Akor allerede da han dro til Norge for å prøvespille. Den gang hadde vi allerede signert Ebiye Moses, så det var ikke aktuelt på det tidspunktet. Men vi har fulgt ham lenge, og han har vært i et veldig godt utviklingsmiljø i Sogndal, sier Mesfin.
Siden Adams er på utgående kontrakt, kommer han uten en overgangssum.
– Jeg er stolt over å få muligheten i Lillestrøm. Jeg har sett laget mye i år, og tror jeg vil passe bra inn i systemet. Igoh (Ogbu) har også fortalt mye bra om klubben. Jeg gleder meg også til å møte supporterne. De skal vite at jeg alltid vil gjøre mitt beste for å hjelpe klubben, sier Akor Adams til sin nye klubb.
Han takker også Sogndal for tre fine år.
– Jeg må takke Sogndal for at jeg har kommet hit jeg er i dag. Eirik Bakke og Håvard Flo ga meg muligheten, og hjalp meg til å utvikle meg både som spiller og person. De tre årene i Sogndal har betydd alt for meg. Jeg er stolt over å ha spilt i klubben, og Sogndal vil alltid være som et hjem for meg.
(©NTB/Discovery)
Sett denne?

Se begge målene til innebytter Adams mot Raufoss

Eliteserien
Vender hjem til moderklubben etter seks år: – Føles veldig godt
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Tidligere Roma-spiller klar for AaFK
I GÅR PÅ 16:18