Det bekrefter Vålerenga på sine nettsider.
– Det er med sorg, og glede at vi nå kan si at Aron har reist fra oss og videre i karrieren sin. Han er solgt til Standard Liège, som jeg mener er et sportslig godt valg for han, og som jeg etter noen lange forhandlingsuker mener er en fin avtale for oss nå, og forhåpentligvis også i fremtiden, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til klubbens nettsider.
Aron Dønnum var ikke med i troppen til Vålerenga da de tapte stort borte mot belgiske Gent i kvalifiseringen til Conference League. Dønnum befant seg i Belgia, men da 15 mil lenger inne i landet hvor han ferdigstilte overgangen sin til Standard Liège.
Eliteserien
Spillerrådet: MFK-spillerne tok grep på egenhånd og gressklipperen er FKHs beste venn
18 TIMER SIDEN
Midtbanespilleren har nå signert en kontrakt med den belgiske klubben som strekker seg til sommeren 2025. Det har lenge vært spekulert i at Dønnums dager i Vålerenga-drakt var talte, og fredag kom altså bekreftelsen.
LES OGSÅ: Hevder Vålerenga har aksepter Klaesson-bud

– En av de beste jeg har trent

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo er også full av lovord om den nysolgte kantspilleren.
– Aron er en av de beste spillerne jeg har trent, og med den sesongen han hadde i fjor og ikke minst i år, så er han for god for Eliteserien. Da blir han solgt, og det er fantastisk av Aron å legge igjen så mye penger i Vålerenga. Han viser kjærlighet til klubben, sier Fagermo.
Midtbanespilleren spilte ungdomsfotballen sin i Eidsvold TF før han signerte for Vålerenga. 23-åringen fikk debuten sin for klubben i 2017, og var utlånt til HamKam i OBOS-ligaen tilbake i 2018. Han ender med 83 kamper og 22 mål for hovedstadsklubben
Det var en tydelig preget Dønnum som tok farvel med Vålerenga. Se avskjedsvideoen her:
Eliteserien
RBK-sjefen: – Interessant fordi han er gjenkjennbar for oss
15/09/2021 PÅ 14:34
Eliteserien
Andersen om Brann-bråket: – Noe jeg ikke unner min verste fiende
14/09/2021 PÅ 17:11