Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Dønnum klar for ny klubb

Oppdatert 23/07/2021 klokken 18:19 GMT+2

Fredag signerte Aron Dønnum for belgiske Standard Liege.

Aron Dønnum jubler for scoring.

Foto: NTB

Det bekrefter Vålerenga på sine nettsider.
– Det er med sorg, og glede at vi nå kan si at Aron har reist fra oss og videre i karrieren sin. Han er solgt til Standard Liège, som jeg mener er et sportslig godt valg for han, og som jeg etter noen lange forhandlingsuker mener er en fin avtale for oss nå, og forhåpentligvis også i fremtiden, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til klubbens nettsider.
Aron Dønnum var ikke med i troppen til Vålerenga da de tapte stort borte mot belgiske Gent i kvalifiseringen til Conference League. Dønnum befant seg i Belgia, men da 15 mil lenger inne i landet hvor han ferdigstilte overgangen sin til Standard Liège.
Midtbanespilleren har nå signert en kontrakt med den belgiske klubben som strekker seg til sommeren 2025. Det har lenge vært spekulert i at Dønnums dager i Vålerenga-drakt var talte, og fredag kom altså bekreftelsen.

– En av de beste jeg har trent

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo er også full av lovord om den nysolgte kantspilleren.
– Aron er en av de beste spillerne jeg har trent, og med den sesongen han hadde i fjor og ikke minst i år, så er han for god for Eliteserien. Da blir han solgt, og det er fantastisk av Aron å legge igjen så mye penger i Vålerenga. Han viser kjærlighet til klubben, sier Fagermo.
Midtbanespilleren spilte ungdomsfotballen sin i Eidsvold TF før han signerte for Vålerenga. 23-åringen fikk debuten sin for klubben i 2017, og var utlånt til HamKam i OBOS-ligaen tilbake i 2018. Han ender med 83 kamper og 22 mål for hovedstadsklubben
Det var en tydelig preget Dønnum som tok farvel med Vålerenga. Se avskjedsvideoen her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame