• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på discovery+
Det bekrefter Mjøndalen-trener Vegard Hansen til Discovery torsdag kveld.
– Det har vært interesse rundt Walstad. Vi har fått tilbud, ja. Men det har vi takket nei til. Det er for dårlig i forhold til det vi mener han er verdt.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
– Hvor mye er han verdt?
– Mye.
Etter det Discovery erfarer er det FK Haugesund som har lagt inn bud på forsvarsspilleren. Budet Mjøndalen har avslått skal ha ligget på i overkant av 1,5 millioner kroner.
Sportslig leder i FK Haugesund, Eirik Opedal, ønsker ikke å kommentere saken.

Høyt verdsatt

Walstad kom fra Ull/Kisa før 2021-sesongen, og spilte 28 kamper for Mjøndalen i fjor. Hansen verdsetter midtstopperen høyt av flere grunner.
– Han er en venstrebent midtstopper som også kan spille venstre back, eller motsatt. Han er i sin beste alder, han har lang kontrakt, og er en av de raskeste stopperne i landet. Han er raskest på vår løpstest. Så han er en spesiell stopper som jeg er sikker på at vil utvikle seg mye. Han må gjerne selges på et tidspunkt, men da må det være det riktige tilbudet, forteller Hansen.
Mjøndalen ønsker å bli en mer selgende klubb, og uttaler at de vil ha en yngre, smalere og mer «salgbar» tropp i sesongen som kommer. I utgangspunktet blir det dermed ikke mange spillere inn hos Mjøndalen.
– Nei. Det blir det ikke. Men vi er villige til å la spillere gå når beløpet er riktig, som vi gjorde med Solholm Johansen og Liseth. Nå har vi hatt tilbud på Nakkim og Walstad. Så får vi se om det forsvinner for mange stoppere, om vi da må rekruttere. Vi har unge, spennende stoppere, men vi må se hvor unge og smale vi eventuelt tør å være, fortsetter Mjøndalen-sjefen.
Sett denne?

Preget Mjøndalen-sjef etter nytt nedrykk: – Ragnarok

Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42