Populære sporter
All sport
Vis alt

Start-sløsing: Misbrukte gyllen mulighet i bunnstriden

Sondre Skandsen

Oppdatert 24/10/2020 klokken 20:54 GMT+2

Start kunne klatret helt opp i ryggen på Brann. Slik gikk det ikke, og Sandefjord tok i stedet et stort steg ut av sumpa.

Start Sandefjord

Foto: Scanpix

IK Start - Sandefjord 0-1 (0-0)
Det var Harmeet Singh som ble bortelagets store helt etter sin avgjørende scoring ni minutter ut i andreomgangen.
– Det var fantastisk! Det føltes veldig godt, sa en sliten Singh til Eurosport etter kampen.
– Jeg visste jeg kom til å få muligheter. Jeg måtte jobbe meg inn i kampen. Du trener og jobber for sånne øyeblikk. Jeg er fortsatt ikke der jeg vil være, men jeg nærmer meg formen min, smilte han.
På Sparebanken Sør Arena skulle det lørdag kveld spilles om mye. Start hadde muligheten til å kappe innpå den lille luka opp til sikker plass, der Brann befinner seg. Det ville samtidig lagt et stort press på bergenserne før deres kamp mot Stabæk. Det ville seg derimot ikke for Start.
– Det er ekstremt skuffende. Vi skaper muligheter og spiller en helt okay kamp, men vi klarer ikke sette sjansene. Det er litt tilbake til gamle vaner, sa Jesper Daland fra Start-forsvaret etter matchen.
– Vi kan ikke spille en såpass grei kamp og ikke få med oss noe som helst, fortsatte han.
picture

Her redder han skuddet med rumpa: – Øvd på det denne uka

Slik var kampen:

Det kunne - og burde - vært scoret mål av hjemmelaget. Bolaños ble spilt alene gjennom og kun en strålende takling hindret han fra å score. Schultze var centimetre unna å være først på en retur i boksen. Og Ramsland, som fortsatt venter på årets første mål, skjøt kun rett på Storevik da han fikk muligheten rett etter pause.
Sandefjord skapte også sine muligheter i førsteomgangen og var svært nære da Deyver Vega traff tverrligger fra distanse. De var også mest effektive, for rett etter Ramslands misbrukte mulighet, var det en gammel traver som kom inn og satte sitt preg på resten av matchen. Vidar Jonsson la strålende inn fra høyre, og den tidligere VIF-spilleren satte bredsiden til. Ballen fløy ned i hjørnet, og Sandefjord var i ledelsen.
Det slo på mange måter lufta ut av gultrøyene, som aldri klarte å hente seg helt inn. Gjestene spilte en perfekt bortekamp og slapp ikke til mye. Dermed er nå hvalfangerne oppe på tiendeplass og 26 poeng. Det er dermed sju poeng ned til Start på kvalik, som fortsatt står med sine 19.
picture

Skuffet Daland etter bunnkampen: – Tilbake til gamle vaner

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame