Erling Moe og Molde kommer fra et bittert tap mot Rosenborg når de skal møte Odd borte i sesongens nest siste kamp. Nå har sølv-vinnerne lyst til å avslutte sesongen skikkelig.
– Vi må stille godt forberedt, og forhåpentligvis også sterkt der, sier Erling Moe til Eurosport om onsdagens kamp.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Men Molde begynner å merke kjøret nå. Det har vært en lang og annerledes sesong, og i Molde har det blitt spilt både Eliteserie og Europa League.
– Vi har hatt et skikkelig kjør nå de siste månedene. Laget har spilt ganske mange flere kamper enn de vi konkurrerer mot, men vi har veldig lyst å avslutte på en skikkelig måte.
I løpet av 16 dager i slutten av november og begynnelsen av desember har årets serietoer spilt seks kamper, den ene av dem borte mot Rapid Wien. Det tror Erling Moe spillerne merket i kampen mot trønderne.
– Jeg synes vi hadde en helt okei første omgang mot Rosenborg, men så dalte energien utover i den andre omgangen. Det begynner og merkes at vi har spilt mye, sier Moe.
Molde har allerede sikret sølvmedaljen i årets Eliteserie og tatt seg til 16-delsfinalen i Europa League, men sesongen avsluttes ikke før 22. desember.
Odd, på sin side, har fortsatt mye å spille om. De har fortsatt tre kamper igjen av årets Elitesreie, og vil med seier i alle tre kunne spille seg til en fjerdeplass, om det det også spill i Europa.
Da er de riktignok avhengig av at Rosenborg taper sin siste kamp mot Sandefjord.
Uavhengig av hvor Odd ender når årets sesong er historie, er Moldes trener imponert over hvordan de har håndtert sesongen.
– De har imponert meg. De skiftet trener, og med tanke på den spenningen i og rundt det, så har de vært strålende. De har utviklet spillet sitt. Odd fortjener mye ros for at de klarer å videreføre så mye bra, sier Moe.
Sett denne?

Nedrykksdrama, Dino Islamovic og Bosman XI

Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29