Populære sporter
All sport
Vis alt

Spillerne begynner å merke kampprogrammet: – Vi har hatt et skikkelig kjør

Caroline Simonsen

Publisert 16/12/2020 klokken 08:17 GMT+1

Erling Moe så at energien dalte halvveis i kampen mot Rosenborg søndag. Allerede onsdag spiller laget hans ny kamp.

Erling Moe

Foto: Eurosport

Erling Moe og Molde kommer fra et bittert tap mot Rosenborg når de skal møte Odd borte i sesongens nest siste kamp. Nå har sølv-vinnerne lyst til å avslutte sesongen skikkelig.
– Vi må stille godt forberedt, og forhåpentligvis også sterkt der, sier Erling Moe til Eurosport om onsdagens kamp.
Men Molde begynner å merke kjøret nå. Det har vært en lang og annerledes sesong, og i Molde har det blitt spilt både Eliteserie og Europa League.
– Vi har hatt et skikkelig kjør nå de siste månedene. Laget har spilt ganske mange flere kamper enn de vi konkurrerer mot, men vi har veldig lyst å avslutte på en skikkelig måte.
I løpet av 16 dager i slutten av november og begynnelsen av desember har årets serietoer spilt seks kamper, den ene av dem borte mot Rapid Wien. Det tror Erling Moe spillerne merket i kampen mot trønderne.
– Jeg synes vi hadde en helt okei første omgang mot Rosenborg, men så dalte energien utover i den andre omgangen. Det begynner og merkes at vi har spilt mye, sier Moe.
Molde har allerede sikret sølvmedaljen i årets Eliteserie og tatt seg til 16-delsfinalen i Europa League, men sesongen avsluttes ikke før 22. desember.
Odd, på sin side, har fortsatt mye å spille om. De har fortsatt tre kamper igjen av årets Elitesreie, og vil med seier i alle tre kunne spille seg til en fjerdeplass, om det det også spill i Europa.
Da er de riktignok avhengig av at Rosenborg taper sin siste kamp mot Sandefjord.
Uavhengig av hvor Odd ender når årets sesong er historie, er Moldes trener imponert over hvordan de har håndtert sesongen.
– De har imponert meg. De skiftet trener, og med tanke på den spenningen i og rundt det, så har de vært strålende. De har utviklet spillet sitt. Odd fortjener mye ros for at de klarer å videreføre så mye bra, sier Moe.
Sett denne?
picture

Nedrykksdrama, Dino Islamovic og Bosman XI

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame