Populære sporter
All sport
Vis alt

Salétros ikke med mot FKH – skal allerede ha reist tilbake til Russland

Malin Hamilton

Oppdatert 29/07/2020 klokken 17:57 GMT+2

Leiesoldaten Anton Saletros er ikke med mot FK Haugesund. Nå er Sarpsborg-eventyret mest sannsynlig over for den svenske midtbanemannen.

Anton Salétros

Foto: Eurosport

Anton Salétros er for øyeblikket på lån til Sarpsborg 08 fra den russiske klubben FK Rostov, men nå antyder S08-sportssjef Thomas Berntsen at det er stor sannsynlighet for at svensken ikke forlenger kontrakten med de blåkledde.
– Anton har en avtale med oss ut juli, og etter det er han høyst sannsynlig tilbake i Russland, skriver Berntsen i en tekstmelding til Eurosport.no.
Etter det Eurosport har grunn til å tro, har svensken allerede reist tilbake til Russland. Saletros pådro seg en skade mot Viking som uansett ville gjort han uaktuell til kveldens kamp mot Haugesund.
Dermed kan Eliteserie-karrieren trolig være over for svensken etter kun elleve kamper spilt.
Midtbanespilleren ble bekreftet klar for S08 i februar da de var på utkikk etter en bedre ballspiller på midtbanen. 24-åringen har siden blitt sett på som en av vinduets beste signeringer av Eurosports fotball ekspert Joacim Jonsson.
– Anton Salétros er ren kvalitet og en av vinduets beste signeringer, sa Jonsson.
S08 ligger på en foreløpig 12. plass med ti poeng. Onsdag kveld tar de imot Haugesund på hjemmebane som ligger én plass over med elleve poeng. Se kampen fra klokken 18.00 på Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang her!
Se intervjuet med Thomas Berntsen her.
picture

– Vi har flere spillere som er veldig aktuelle for utenlandske klubber

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame