• Se Bodø/Glimt - Start lørdag kl. 18.00 på Dplay og Eurosport Player. Sikre deg tilgang!
Torsdag ettermiddag ble det hele bekreftet ordentlig. På en pressekonferanse Start holdt, var 36-åringen med via video fra Costa Rica og snakket om returen.
Det nesten ti år etter Bolaños forlot klubben til fordel for FC København. Da forlot han samtidig lagkamerat Bernt Hulsker, som nå jobber som ekspert i Eurosport. Han tror signeringen er viktig på mange måter, men trekker særlig fram én del.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
2 TIMER SIDEN
– De får nå en veteran inn i gruppen. Han er 36 år gammel, men han ser ok ut. I følge den statistikken jeg har sett fra den serien i Costa Rica. Til tross for alderen har han det fortsatt i beina, det er jeg sikker på.
– En vesentlig faktor er at det nok er mange lokale gutter som så opp til han for 10-12 år siden. Det kan heve nivået på dette Start-laget ytterligere. Jeg er sikker på at han vil løfte hele laget og klubben.
Ved forrige opphold tok han Eliteserien med storm. Selv om han neppe fortsatt er i samme stand, er Hulsker fortsatt optimistisk.
– Om han er like god som når han herjet for ti år siden er noe annet, men jeg tror han har mer enn nok kvaliteter til å løfte Start-laget, sier han.

– En kanonsignering også for Eliteserien

For norsk fotball som produkt, tror han denne typer importer er essensielle.
– Viktig med en profil til Sørlandet igjen. Det er artig, og han var jo elsket av både publikum og media når han var i Start sist.
– Dette er en kanonsignering. Ikke bare for Start, men også for Eliteserien.
Som medspiller, husker han Bolaños slik:
– Christian er en ydmyk fyr, som ikke tar for mye plass i garderoben. Han er ekstremt god på treningsfeltet og ikke minst i kamp. Han sklir inn overalt, men er først og fremst utrolig god på banen og en spiller med x-faktor
– Start får nå en spiller som kan bekle alle rollene offensivt. Han er en fremragende avslutter, og en profil som vil ta mye oppmerksomhet fra motspillerene med sitt store navn.
Så runder han av med:
– Når har vi Rekdal til HamKam, Hareide til RBK, og nå Bolanos til Start. For en fantastisk start på høsten!

Hansen: – En klar ide om at Åge skal hjelpe oss å bli uovervinnelige i Norge

UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54