BERGEN (Eurosport.no):
Mens Brann sliter med å finne formelen offensivt, sitter en 22-åring fra Asker og venter på muligheten. Den føler han ikke han får.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
– Det er ingen hemmelighet at dette året ikke har vært slik jeg så det for meg. Jeg har spilt lite, og de gangene jeg har fått spilt er det ikke i den posisjonen hvor jeg faktisk kan bidra.
Han understreker at han alltid har krummet nakken og jobbet knallhardt for å fortjene tilliten i Bergen. Dialogen med Kåre Ingebrigtsen har vært god siden den nye treneren tok over ansvaret på Stadion. Og Kåre selv synes frustrasjonen er helt innafor:
Hvis vi har noen spillere her som er fornøyde med å sitte på benken, så kan de dra et annet sted. Han får bare hamre inn mål. Scorer han 20 på trening en uke, så starter han søndagen, sier Ingebrigtsen til Eurosport og ler.
Likevel kan det gå en kule varmt for en unggutt som bare vil opp og fram. Forrige uke valgte Mehnert å dele en Twittermelding fra en supporter på sin egen profil etter en ny kamp uten spilletid.
Se retweeten her:

Marcus Mehnert

Foto: Eurosport

«Må vi ligge under 5-0 før Mehnert får sjansen?» spør en Brann-supporter, uten å tagge spilleren selv. Kort tid etterpå valgte Mehnert å dele tweeten videre. Den er nå slettet.
– Fotball er følelser, så da kan det koke litt. Det var dumt. Medieansvarlig her sendte meg en melding og ba meg slette den, og det var nok lurt. Den trekker jeg tilbake.
– Kåre er sjefen, og jeg respekterer han. Jeg må fokusere på de tingene jeg får gjort noe med, sier han.
Mehnert forteller også at han har takket nei til flere lån.
– Det har jeg utelukket. Jeg vet jeg har noe å bidra med her, så må jeg bare håpe jeg får sjansen utover høsten.
Unggutten var solid for Øygarden i fjor:
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23