Populære sporter
All sport
Vis alt

Oppgitt over lite spilletid – angrer etter Twitter-glipp

Oppdatert 24/10/2020 klokken 15:10 GMT+2

Marcus Mehnert (22) tok til Twitter for å få ut frustrasjonen over å nok en gang ikke få spilletid i Eliteserien.

Marcus Mehnert

Foto: Scanpix

BERGEN (Eurosport.no):
Mens Brann sliter med å finne formelen offensivt, sitter en 22-åring fra Asker og venter på muligheten. Den føler han ikke han får.
– Det er ingen hemmelighet at dette året ikke har vært slik jeg så det for meg. Jeg har spilt lite, og de gangene jeg har fått spilt er det ikke i den posisjonen hvor jeg faktisk kan bidra.
Han understreker at han alltid har krummet nakken og jobbet knallhardt for å fortjene tilliten i Bergen. Dialogen med Kåre Ingebrigtsen har vært god siden den nye treneren tok over ansvaret på Stadion. Og Kåre selv synes frustrasjonen er helt innafor:
Hvis vi har noen spillere her som er fornøyde med å sitte på benken, så kan de dra et annet sted. Han får bare hamre inn mål. Scorer han 20 på trening en uke, så starter han søndagen, sier Ingebrigtsen til Eurosport og ler.
Likevel kan det gå en kule varmt for en unggutt som bare vil opp og fram. Forrige uke valgte Mehnert å dele en Twittermelding fra en supporter på sin egen profil etter en ny kamp uten spilletid.
Se retweeten her:
picture

Marcus Mehnert

Foto: Eurosport

«Må vi ligge under 5-0 før Mehnert får sjansen?» spør en Brann-supporter, uten å tagge spilleren selv. Kort tid etterpå valgte Mehnert å dele tweeten videre. Den er nå slettet.
– Fotball er følelser, så da kan det koke litt. Det var dumt. Medieansvarlig her sendte meg en melding og ba meg slette den, og det var nok lurt. Den trekker jeg tilbake.
– Kåre er sjefen, og jeg respekterer han. Jeg må fokusere på de tingene jeg får gjort noe med, sier han.
Mehnert forteller også at han har takket nei til flere lån.
– Det har jeg utelukket. Jeg vet jeg har noe å bidra med her, så må jeg bare håpe jeg får sjansen utover høsten.
Unggutten var solid for Øygarden i fjor:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame