Molde svarte Bodø/Glimt i gullkampen: – Vi ser solide ut

Oppdatert 19/07/2020 klokken 23:26 GMT+2

Strømsgodset klarte ikke hamle opp med gullkandidat Molde, da laget fra rosenes by gjestet Drammen søndag.

Molde med målshow borte mot Strømsgodset

Strømsgodset - Molde 0-4
Hjemmelaget leverte en solid første omgang, men gjestene svarte med målshow i siste halvdel og sendte skremmeskudd retning Bodø før gullkampen i neste serierunde.
For med 4-0 i Drammen etter scoringer fra Eirik Hestad, Etzaz Hussain, Leke James og Erling Knudtzon ble det Molde-show. Og et tydelig svar på Bodø/Glimts seier i Mjøndalen i går.
– Vi ser solide ut, spiller bra fotball og vi vinner kamper, sier Eirik Ulland Andersen til Eurosport etter kampen.
Se intervjuet. Saken fortsetter under videoen:

Tidligere romkamerater utgjorde stopperduoen: – Oddsen på det hadde vært høy før sesongen

– Heldig ledelse

Godset brente flere store sjanser, men det var gjestene som fikk kampens første nettkjenning like før pause.
Hestad fikk ballen på 20 meter. Molde-spilleren brukte god tid med ballen og fyrte av. Skuddet gikk akkurat forbi Myhra.
– Heldig ledelse til Molde, som har vært langt fra dominante, mente Kjetil Rekdal i Fotball Direkte-studioet etter scoringen.

Punkterte kampen

Under kvarteret spilt av de siste 45 var det igjen gjestene som satte den mellom stengene til Godset-keeperen.
Aursnes skøyt først, men ballen gikk i medspiller Etzaz Hussain. Midtbanespilleren dempet ballen, vendte opp og plasserte kula i krysset.
To minutter senere punkterte gjestene kampen, da Leke James satte inn kampens tredje mål favør Molde. Henry Wingo kom rundt på høyresiden og la ballen lavt inn foran mål.
Leke James satte deretter inn ballen på kloss hold.
Med ti minutter igjen på klokken plasserte Erling Knudtzon kronen på verket, og klinket inn 4-0 til Molde etter et vakkert spill av innbytteren.
Saken fortsetter under videoen. Se intervjuet med en skuffet Henrik Pedersen etter kampen: