Populære sporter
All sport
Vis alt

Lundemo kun medisinsk test unna ny klubb

Jonas Bergh-Johnsen

Oppdatert 25/06/2020 klokken 12:24 GMT+2

– Vi vet hvordan framtida hans blir og det får dere vite når Marius forteller dere det, sier en kryptisk Eirik Horneland.

Marius Lundemo

Foto: Scanpix

TRONDHEIM (Eurosport.no):
Ryktene har svirret lenge om at utlandet er neste stopp for Marius Lundemo. Det er lenge siden det sist var dialog mellom han og Rosenborg om en forlengelse av kontrakten, som går ut i sommer, og nå tyder alt på at kun en medisinsk test gjenstår før han er klar for neste steg i karrieren.

Medisinsk test unna neste karrieresteg

24-åringen har vært sterkt linket til kypriotiske APOEL, og etter det Eurosport kjenner til er det fortsatt den mest sannsynlige destinasjonen. Det gjenstår kun å få gjennomført en medisinsk test før overgangen er i boks.
Selv er han ordknapp om sin egen framtid, slik han har vært de siste ukene. To kamper fra start som anker på RBK-midtbanen har ikke endret på framtidsplanene.
– Jeg er glad for å spille, men framtiden fokuserer jeg ikke så mye på nå. Det handler om å ta mest mulig poeng, sier han til Eurosport etter siste trening før Bodø/Glimt-kampen torsdag kveld.

Hemmelighetsfull Horneland

Eirik Horneland er kryptisk på spørsmål om Lundemos framtid.
– Vi vet hvordan framtida hans blir, og det får dere vite når Marius forteller dere det, smiler Horneland.
– Dette høres ut som Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen når han snakker om Jens Petter Hauge?
– Hehe, ja, det kan det fort være, ler RBK-treneren.
– Så Lundemo har ballen på sin banehalvdel?
– Det stemmer på en prikk, svarer han.
I Bodø/Glimt er det en kjent sak at Jens Petter Hauge er så godt som klar for Cercle Brügge, det er kun den medisinske testen som gjenstår før de siste papirene underskrives. Men grunnet koronasituasjonen har det vært vanskelig å gjennomføre testen, så det er ventet at det vil drøye til et stykke ut i juli før 20-åringen får reist til Belgia.
Ikke kan spillerne reise til utlandet for å bli undersøkt, fordi det vil innebære karantenetid i et tett kampprogram her hjemme, og det er heller ikke så lett å reise inn til Norge for klubbenes medisinske apparat.
Sett denne?
picture

Forstår diskusjonene i RBK: – Hvem pokker er det som lekker?

Hørt positive ting om APOEL

Lundemo ønsker ikke å kommentere om han er i samme situasjon som Hauge i Glimt, men har tidligere uttalt at han har hørt positive ting om APOEL fra tidligere lagkompis Mike Jensen, som reiste til Kypros i vinter.
– Han hadde mye positivt å si om klubben, i hvert fall, og sa han trivdes godt. Det er en fin klubb, som har vært mye i Europa og har fine tradisjoner, sa han til Adressa for knappe to uker siden.
Det ble lenge rapportert at kontrakten til Lundemo går ut 30. juni. Midtbanespilleren forteller at han ble overrasket da han oppdaget at han har én måned ekstra igjen i Trondheim.
– Jeg trodde jo at det var slutten av juni, men det er slutten av juli – så det er over en måned til. Det var nytt for meg inntil for noen uker siden. Det er jo litt sløvt, smiler han.

Frustrert over angrepsspill

Lundemo er fullt motivert til å gjøre en jobb for laget så lenge han er i klubben, selv om han også har vært frustrert over angrepsspillet som har lugget i innledningen.
– I første match følte jeg vi kom til mange gode posisjoner siste tredjedel, men det kladda derfra. Mot Molde syns jeg det kladda overalt, det var stillestående og vi kom lite inn i mellomrom og fikk spilt for lite framover. Min rolle er å ta tak i det og få matet de framme mer med ball, beskriver han.
Neste forsøk på å få sesongen på rett kjøl venter mot høytflyvende Bodø/Glimt i kveld kl 20:30. Den kampen ser du på Dplay og TVNorge fra kl 20:00.
Sett denne?
picture

– Det brenner i alle ender hos RBK

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame