Det var Stavanger Aftenblad som omtalte saken først.
Viking presenterte i årets Eliteserie-sesong en ny farge på sin offisielle bortedrakt, nemlig helgrått. Nå har Stavanger-klubben tatt grep og levealderen på den grå drakten kan brått ta slutt. For mandag meldte Stavanger Aftenblad at klubben har meldt inn endringer i draktopplysningene som gjør at de kan spille bortekamper også i mørkeblått.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Den grå drakten, som egentlig er en reservedrakt på lik linje med den helhvite drakten, sto oppført hos Norges Fotballforbund som vår bortedrakt. Dermed måtte vi spille bortekampene i grått, forklarer Kjartan Salvesen i Viking til avisa.
Med to reservedrakter på papiret i grått og hvitt, står Viking fritt til å spille i fargen som står så kjært både på bortebane og på hjemmebane.
– Vi ønsker å spille mest mulig med mørkeblått, og det kan vi nå gjøre ettersom vi ikke står oppført med en egen bortedrakt, men med to reservedrakter, opplyser Salvesen.
Viking ligger for øyeblikket på 12. plass på tabellen. Etter en litt kronglete start på sesongen har Stavangerlaget kun fått med seg en trepoenger i årets sesong og har måtte nøyd seg med to poengdelinger og to tap.
– Det var herlig å få med seg poeng. Det er stor forskjell på ett og null, sa Viking-treneren Bjarne Berntsen etter lørdagens poengdeling mot Start.
Men på søndag går syvende runde av stabelen etter en uke hvile der Viking tar imot Odd på hjemmebane. Gå ikke glipp av kampen! Sikre deg tilgang på Dplay her.
Sett denne?

Ekspertenes dom: Dette er Eliteseriens fremste ledere

Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52