Populære sporter
All sport
Vis alt

Horneland før Molde: – Det skal smelle

Joachim Barth

Publisert 19/06/2020 klokken 21:16 GMT+2

Selv etter en trist oppvisning i første serierunde mot Kristiansund er Eirik Horneland offensiv før møtet med erkerival Molde.

Eirik Horneland, Erling Moe

Foto: Scanpix

0-0 i serieåpningen mot Kristiansund overbeviste ingen, og Rosenborg vil nok vise seg fra en helt annen side når de gjester Aker Stadion på lørdag. Om Rosenborg ikke tar poeng mot Molde har moldenserne allerede fem poengs forsprang på sin erkerivaler.
– Vi er revansjesugne, det er et lokalderby og en helt annen kamp. Vi håper at det blir en kamp der det er to lag som angriper godt og to lag som forsvarer seg godt, sånn at det blir en tidlig toppkamp i Eliteserien, sier Horneland til Eurosport.
– Molde - Rosenborg i runde to klinger godt, kampen har også stor betydning?
– Ja, det skal smelle godt. Rosenborg skal vise seg kampklare og vi skal ha et lag som selvfølgelig er aktive mot Molde sitt mål. Så får vi se om vi er dyktige nok til å bryte de ned.

– Kritikken er berettiget

Etter en meget tam forestilling hjemme mot Kristiansund har Rosenborg måtte tåle kritikk. At det forventes mer av et gulljagende Rosenborg forstår Horneland.
– Når Rosenborg ikke spiller godt, spesielt på hjemmebane, så er kritikken berettiget. Men vi er avslappet i forhold til det og vet akkurat like godt som alle andre at vi ikke vil være bekjent av den prestasjonen vi leverte mot Kristiansund. Vi skal opp på et mye høyere nivå.
Mot Kristiansund hadde Pål André Helland en kjempemiss fra fem meter. Stort mer skapte ikke Rosenborg og nå jobbes det med å heve nivået over hele linjen.
– Vi forbereder oss ikke på tap, vi forbereder oss på å gjøre det godt inn mot kampen, stille et sterkt lag, gjøre en god prestasjon og vinne kampen.
– Må dere vinne?
– Nei, altså vi ønsker å få en god prestasjon, en prestasjon som kan sette oss i en posisjon til å vinne. Jeg synes ikke det vi presterte mot Kristiansund satte oss i en god posisjon til å vinne. Jeg tenker at det er det som må komme først, avslutter Horneland.
picture

Horneland: – Vi er revansjesugne

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame