Rosenborg har allerede sikret seg Børvens tjenester fra 1. august, men på grunn av at overgangsvinduet er flyttet til 7. september har Rosenborg intensivert jakten på fjorårets toppscorer.
Etter det Eurosport erfarer skal Mushaga Bakenga være klare for Odd, men prisen blir ikke billigere av den grunn. Det som heller ikke hjelper Rosenborg er at Børven herjet mot Vålerenga på onsdag og er nå toppscorer i årets Eliteserie med fire mål på tre kamper. Det har fått Odd til og sette en prislapp på fire millioner kroner, skriver VG.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
– Fire millioner for seks uker er vel useriøst, tenker jeg. Det blir vel ikke det, tenker jeg. Hvis de krever fire millioner, synes jeg de krever voldsomt mye, sier Børven til VG.

Håndlykken: – Vil ikke snakke om tall

Børven herjet med gamle sjefen Dag-Eilev Fagermo og Vålerenga, det er med på å bevise at spissen fortsatt er helt i toppsjiktet i Norge. Daglig leder i Odd Einar Håndlykken sier til VG at han ikke vil snakke prisen ned.
– Jeg vil ikke si noe om tall, men det er lett å tenke at det bare er snakk om noen kamper, men vi rekker vel elleve eller tolv serierunder før kontrakten hans går ut 31. juli. Det er en tredel av sesongen, så får Rosenborg vurdere hvor mye det er verdt, sier Håndlykken til VG.
Tidligere har Børven utalt til Eurosport at han håper på en rask løsning, gjerne før overgangsvinduet stenger 30. juni.
– Jeg føler sesongen min blir ødelagt om det ikke ordner seg. Jeg håper å gå glipp av minst mulig kamper, sa Børven til Eurosport.
– Jeg kan jo gå glipp av fem uker, hvor jeg ikke får spilt kamper. Da er det ikke sånn at du starter opp på 100 prosent 7. september. Så det blir litt for mange kamper som ryker, føler jeg, la Børven til.
Se Børven herje med Vålerenga her:

Se høydepunktene: Odd - Vålerenga (4-1)

OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 KLOKKEN 15:55
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 KLOKKEN 14:37