Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt-kapteinen forlenget kontrakten med serielederen

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 13/10/2020 klokken 21:25 GMT+2

I fjor skrev Ulrik Saltnes under på en avtale som varte ut 2022. Nå har han bestemt seg for å forlenge den med enda et år.

Ulrik Saltnes

Foto: Scanpix

  • Se storkampen mellom Molde og Bodø/Glimt på TVNorge og Dplay, på lørdag kl.20.00. Sikre deg tilgang her!
Bodø/Glimt har vært lokomotivet som ingen andre enn AC Milan har klart å stoppe i år.
Midt på banen har Ulrik Saltnes tatt grep, og foruten å score ni mål og stå for åtte assist har han vært en motor og et bindeledd som skal ha mye av æren for at klubben nå leder serien suverent.
– For min del er det viktigste med fotballen, og livet generelt, å ha det bra. Her i klubben føler jeg at jeg blir stimulert, utfordret og opplever utvikling hver dag. Så lenge det er sånn, er det her jeg har lyst til å være, sier han til glimt.no.
I år har han båret kapteinsbindet sammen med Patrick Berg, der de har byttet litt på.
Det ansvaret er også noe som har sørget for at han ønsker å være i Bodø nok et år.
– Det er en rolle som har vært med på å utvikle meg og gjort at jeg har lært mye nytt og fått nye perspektiver. Det har vært nyttig å dele rollen med Patrick og kunne se rollen fra to sider. Samtidig har det vært greit å kunne dele på byrden, som det av og til kan føles som, sier han.
Kontrakten hans varte opprinnelig ut 2022, men allerede to år før den går ut velger han å forlenge den.
Noen spennende år i vente, og et prosjekt han har tro på, er mye av grunnen til at han valgte å sette blekk på papir så tidlig.
– På et personlig plan er det en million ting jeg vil bli bedre på. I tillegg er det en spennende høst med klubben. Vi kan ta seriegull for første gang. Neste år er det en ny, enda spennende sesong med både seriespill, cup og potensielt spill i Champions League. Det er masse å se frem til, som jeg vil være med på, forteller han til klubbens hjemmeside.
Sett denne?
picture

Mener Kjetil Knutsen til FCK er utopi

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame