• Søndag 20.30: Se Brann-Start på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge fra 20.30. Sikre deg tilgang her
SKIEN/OSLO (Eurosport.no):
– Jeg tror det var enkelt for Odd å forsvare seg mot oss, dessverre. Vi kan ikke vinne en kamp og tro at neste går av seg selv, sier Vegard Forren til Eurosport.no.
OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 KLOKKEN 15:55
Mot Odd onsdag kveld ble det en ny bortesmell for rødtrøyene. Lite rytme og samhandling, sirup-bein og svake prestasjoner var dommen fra Brann-leiren. Men selv om det var lite sprut i Brann-beina vil ikke spillerne skylde på et tett kampprogram.

– Kvaliteten er for god til at vi skal variere så mye

Nå varsler Forren en prat på kammerset med laget og er tydelig på at laget bør prestere bedre.
– Jeg synes vi startet bra mot Odd. Vi kontrollerte kampen, og så slapp vi oss litt bakpå og ble baktung. Vi hadde kontroll selv om de hadd et par store før pause. Vi tok over mot slutten av første omgang og ble enig om å øke tempo i andre. Men så dabbet det helt av. Forklaringen bak det bør vi ta en liten prat om, for det virket som litt tunge bein utpå der, sier Forren, og fortsetter:
– Nå er det to hjemmekamper på rad. Det er en kjempemulighet for oss til å slå knallhardt tilbake. Få et par seire på rappen. Hvis ikke blir det sånn midt på treet, og jeg synes kvaliteten på den gruppen av spillere er alt for spennende og for god til at vi skal variere så mye som vi gjør nå. Men vi må ikke grave oss for langt ned, vi hadde noen gode perioder. Nå kommer heldigvis kampene tett igjen og det er bare å kjøre på, sier Forren.
  • Søndag: Lad opp til Eliteserie-runden med Fotball Direkte fra klokken 17.00 på Eurosport Norge! Sikre deg tilgang her
Se høydepunktene fra kampen. Saken fortsetter under videoen:

Se høydepunktene: Odd sikret sesongens fjerde trepoenger

– Ikke noe samhandling

Han får støtte av lagkompis Fredrik Haugen på at prestasjonen var svak. På spørsmål om hvorfor laget presterte så svakt, svarer midtbaneprofilen følgende:
– Usikkert. Det ser ut som vi er usikker på hva vi skal gjøre utpå der. Der er ikke noe samhandling og vi kommer ikke til noen sjanser. Det er litt dårlig både defensivt og offensivt.
– Et par av Odd-spillerne som gikk av banen underveis i andre omgang, som sa at det virket så dødt. De trodde Brann-spillerne var slitne og trøttere i beina enn dere. Er det et inntrykk du deler?
– Sånn bør det ikke være. Det er det samme kampprogrammet for alle. Jeg tviler på at det er det. De spilte rett og slett bedre enn oss og har bedre relasjoner. De spilte en god kamp og finner hverandre fint. De vinner fortjent, sier Haugen.
Brann-trener Lars Arne Nilsen var overrasket over hvor dødt og energiløst prestasjonen mot Odd var.
– Det var en veldig svak kamp av oss. Det var energiløst. Vi gjør masse feil og det er litee bevegelse og initiativ. Det var en stor nedtur fra forrige kamp. Vi svinger for mye, sier Nilsen.
  • Søndag 20.30: Se Brann-Start på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge fra 20.30. Sikre deg tilgang
Sett denne?

Eliteseriens topp tre «unsung heroes»

Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 KLOKKEN 09:55