• Lørdag klokken 20.30: Se Brann - Haugesund på TVNorge og Dplay. Få tilgang her.
BRANN STADION (Eurosport.no):
I sist søndags Fotballrunden ga Eurosports ekspert Bernt Hulsker seg i kast med å sette opp et Brann-lag han mener er godt nok til å svare på målsettingen til Kåre Ingebrigtsen:
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Å vinne gull i 2021.
Det ble en gjennomgang der de aller fleste spillerne i dagens stall fikk beskjed om at de ikke holder mål. Ole Martin Kolskogen får tillit i midtforsvaret, Fredrik Haugen og Petter Strand på indreløperne og Daouda Bamba fikk plass i en ny kantrolle.
Se videoen her. Saken fortsetter under.

Disse Brann-spillerne mener Bernt Hulsker er gode nok for gull i 2021

Fire stykker totalt, resten parkeres på benk eller bør selges, mener Hulsker.
– Da får jeg sitte på benken da, og får heller komme inn og avgjøre, smiler Kristoffer Barmen.

– Han skal få lov til å klovne seg videre

Veteranen har vært med på mang en opptur i sin Brann-karriere. Å bli satt ut av et slikt Hulsker-lag er ikke blant de tyngste nederlagene.
– Det er vanskelig å kommentere Bernt Hulsker sitt utsagn der, altså. Han skal få lov til å klovne seg videre, ler han.
Han får støtte av rekkekamerat Haugen, som rett nok er inne i Hulskers lag. Svaret hans blir av den diplomatiske sorten.
– Det er mange personlige meninger i fotball, det er det som er så fint. Noen liker deg, noen liker deg ikke, det må vi leve med hver dag. Fotball er jo ferskvare, sier Haugen til Eurosport fredag ettermiddag.

– Ser ikke helheten og potensialet

Kåre Ingebrigtsen hadde et kort opphold som Eurosport-ekspert i 2019, etter Rosenborg-sparkingen og rettssaken, og før han forsvant til Belgia for nye treneroppgaver. Han er også lattermild til sin forhenværende kollegas «gullellever».
– Det er en gjennomgang som er kjempeartig for gjengen i studio i Eurosport. Sist jeg så Bernt var jeg i studio sammen med ham i Oslo, så han har ikke vært på noen treninger her. Du ser ikke helheten og potensialet i spillerne med tanke på trening og hva vi klarer å få ut. Det vil alltid være ålreit for dere å gjøre det, så har nok jeg en annen oppfatning enn det Bernt har. Så vi er ikke helt enige, men Bernt er en flink kar han også, passer Ingebrigtsen på å si – med et stort glis om munnen.
Saken fortsetter under videoen.

Hemmelige bot-historier, hemmelige Fagermo-historier og hemmelig hatspiller

Bedt om å jobbe hardere hjemover

Ingebrigtsen var selv ute med et lite stikk til Fredrik Haugen etter kampen i Sandefjord sist søndag. Tross utligning til 3-3 på overtid mot hvalfangerne, mente treneren at Haugen kunne gjort en bedre jobb på to av hjemmelagets mål.
Den kritikken tar Haugen med knusende ro.
– Det gikk helt fint, jeg har snakket med Kåre. Jeg tror han sa det med litt humoristisk tone også, men selvfølgelig kunne jeg kjørt returløpet enda bedre på det ene målet der, så den tar jeg, sier Haugen.

– Vi skal sette krav til hverandre

Ingebrigtsen støtter den versjonen. Han tror ikke bergenseren Haugen har en følelse av å ofte få kritikk når laget gjør det dårlig.
– Nei, jeg tror ikke Fredrik er blitt satt i noen gapestokk. Fredrik har bra selvinnsikt og skjønner også sjøl når han har vært god og hva han kunne gjort bedre. Vi har en god tone og jeg hadde vel ikke sagt det i media heller, hvis jeg ikke visste at Fredrik tåler det der. Vi skal sette krav til hverandre og vi skal bli bedre sammen, sånn er det å være i Brann, oppsummerer han.
Lørdag venter Haugesund på stadion i Bergen. Haugen håper å fortsette de små skrittene han syns han tar mot toppformen kamp for kamp.
– Det går opp og ned i Brann og jeg har vært med på begge deler. Jeg syns det har gått litt oppover de siste tre-fire kampene, og så har det dessverre vært litt småplukk de siste tre-fire årene med skader og sånn, det er ikke så mye jeg får gjort med det. At folk har forventninger, er bare gøy, sier han.
Saken fortsetter under videoen.

Reagerer på rivalens utsagn: – Noe av det dummeste jeg har hørt

Alle skadefrie unntatt Kolskogen

Brann stiller så godt som skadefrie til lørdagens dyst mot rogalendingene. Kun midtstopper Ole Martin Kolskogen er fraværende, ifølge Ingebrigtsen.
– Det er bare Kolskogen som er ute, med belastning. Resten er friske og raske. Vi håper at vi er 100 prosent til morgendagen. Han har spilt for mye i for lang tid, som har gjort at den belastningen – om ikke den er kronisk – så er det viktig for oss å få ham 100 prosent.
– Hva menes med belastning, nå har han hatt spillefri en stund?
– Vi snakker om en 19-åring som er blitt kasta inn i den situasjonen her og spilt stort sett alle kamper, og heller ikke hatt pauser, for da har han vært på landslagssamlinger. Jeg tror vi skal ha Ole med oss i lang, lang tid, og da skal vi være fornuftige når vi kan være fornuftige, avslutter Ingebrigtsen.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59