• Lad opp til Mjøndalen - Bodø/Glimt søndag fra kl. 17:30 på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player. Sikre deg tilgang her.
Det ble en tung aften for Mjøndalen på Marienlyst stadion onsdag. Med tap for rivalen i «Ælv Clasico» har de brune nå lagt bak seg tøff en periode med tre strake tap.
Lørdag tar Vegard Hansens mannskap i mot serielederne i helgult, men det kan bli uten en av Mjøndalens beste spillere denne sesongen.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
EN DAG SIDEN

Løpende vurderinger

Midtbanespiller Lars Olden Larsen er nemlig usikker før hjemmekampen på Consto arena, etter at han pådro seg en lårhøne i kampen mot Godset. Ifølge fysio i MIF Eirik Pettersen, har ikke Larsen maktet å løpe i dagene etter ettmålstapet i Drammen.
– Han hadde vondt etter kampen på onsdag og det var ikke noe godt å løpe på. Det var litt stivt på torsdag, men det virker bedre, sier en delvis optimisk MIF-fysio til Eurosport.
– Rekker han Glimt-kampen?
– Det er fortsatt usikkert, men vi skal ta en vurdering helt opp mot kampen på lørdag, så får vi bare se, svarer Pettersen.
(Saken fortsetter under videoen).

Spissen har blomstret etter overgangen: – Det føles veldig bra

Liseth kan bli klar

En annen som tilsynelatende pådro seg en kjenning etter derbyet i Drammen var kantspiller Sondre Liseth. Mjøndalen-fysioen er hakket mer optimistisk knyttet til om Liseth rekker helgens kamp.
– Han var helt fin på torsdag. Så lenge han ikke får noen nye symptomer inn mot kampen, så er han friskmeldt til kampen. Her må det også tas en vurdering i tiden før kampstart, forteller Eirik Pettersen.
Fysioen opplyser samtidig at kaptein Christian Gauseth fortsatt er skadet og rekker ikke kampen mot Bodø/Glimt. Gauseth sliter med en kjenning i hofteleddsbøyeren/lysken, og ifølge Pettersen er det usikkert når kapteinen er tilbake.
  • Lad opp til Mjøndalen - Bodø/Glimt lørdag fra klokken 17:30 på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player. Sikre deg tilgang her.

Seks spillere du kan stole på, tallene som senker pulsen og og Børven-dommen

Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22