Jakobsen kom til Sarpsborg 08 fra svenske IFK Norrköping før årets sesong, og var på banen i 10 av de 13 første kampene.
– Michael Stahre var en stor grunn for at jeg valgte Sarpsborg 08. Han er en trener som har en plan og er kjent for å hjelpe en masse spillere opp og fram. Jeg kjenner Sarpsborg og vet de vil spille god aggressiv fotball. Jeg har glad for at jeg får muligheten og vil gjøre alt hva jeg kan for å hjelpe Sarpsborg 08, sa dansk-egypteren da han ble klar for Eliteserie-klubben.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Men i andre halvdel av sesongen har 26-åringen stort sett varmet tribunen, og i oktober ble han enig med klubben om å terminere kontrakten.
Nå er Jakobsen klar for Zamalek i hjemlandet Egypt. Det var Sarpsborg Arbeiderblad som først omtalte saken.
Den dribleglade vingen, som er født i Danmark, har hatt en svært innholdsrik karriere. Jakobsen er født i Danmark, og begynte karrieren i Lyngby. Han gikk i tidlig alder til FC København, før han som 17-åring ble klar for PSV.
Det ble fikk ingen offisielle kamper for A-laget i Nederland, og etter et år i svenske Falkenbergs FF gikk turen videre til Bodø/Glimt. Der fikk Jakobsen ti kamper før han returnerte til hjemlandet og Viborg året etter. Før oppholdet i Sarpborg var han tre år i Norrköping.

Utpekes som Eliteseriens heteste stoppertalent

Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37