– Det har vært en helt grei dialog mellom Gilbert og klubben i ettertid. Vi har diskutert at han ikke møtte på trening onsdag og fått snakket gjennom dette, men det er klart at vi ikke liker det, sier Soltvedt til Eurosport.no.
– Det er ikke greit å ikke møte på jobb, og vi synes det hele var noe uryddig.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21

Avsluttet sak

Nøyaktig hva som ble diskutert i ettertid ønsker ikke sportssjefen å uttale seg i detaljer om, og eventuelle konsekvenser med tanke på spilletid mot Bodø/Glimt på søndag lar Soltvedt være opp til hovedtrener Kåre Ingebrigtsen å avgjøre.
– Akkurat hva som ble diskutert vil jeg ikke kommentere, da jeg tenker at det er mellom oss. I utgangspunktet er dette en sak som blir avsluttet når vi har diskutert den slik som vi har gjort nå - så mye kan jeg fortelle, sier Soltvedt og legger til:
– Og hvilke konsekvenser det får for Gilbert vil jeg heller ikke uttale meg om. Akkurat den biten lar jeg være opp til Kåre.

– Nå vil jeg dra

Det var onsdag denne uken at 26-åringen ikke møtte opp på Branns fellestrening. Det skapte naturlig nok overskifter.
Angrepsspilleren som den siste tiden har blitt linket til diverse utenlandske klubber, deriblant flere klubber i Tyrkia, avviste til media at fraværet hadde noen sammenheng med overgangsryktene. Derimot skulle lårskaden han pådro seg mot Vålerenga forrige søndag være årsaken til at han unnlot å møte opp.
Koomson ga likevel uttrykk ovenfor de oppmøtte mediene på Brann Stadion torsdag formiddag at han ønsker seg bort.
– Jeg elsker Brann, jeg har vært lojal, men nå vil jeg dra, sa Koomson ifølge BT.

For lave bud

Soltvedt bekrefter til Eurosport at et salg av angrepsspilleren er uaktuelt til den prisen de har fått tilbud om så langt.
– Jeg tenker mange tanker om de uttalelsene, men har ikke lyst å ta de opp her. Det får nesten Gilbert stå inne for. Spillere som er i Brann skal forholde seg til den kontrakten de har. Og Koomson er under kontrakt med Sportsklubben Brann. Det er den klubben som betaler lønna hans og da må han nesten forholde seg til det.
– Situasjonen per nå angående et eventuelt salg er at det er kommet altfor lave bud på ham - uten at jeg vil spesifisere hva den prisen er. Det er derfor ikke aktuelt å selge til de klubbene vi har fått tilbud fra så langt, sier sportssjefen.

Fornyelse av spillerstallen

Og med et mulig Koomson-salg og flere spillere på utegående kontrakt, deriblant Vegard Forren, legger ikke sportssjefen skjul på at en fornyelse av spillerstallen er i emning.
– Det blir jo alltid slik når det kommer en ny trener så blir det litt endringer. Vi er veldig glad for å ha blant annet signert flere unge spillere den siste tiden, forteller Soltvedt.
– Vi er veldig fornøyd med den spillergruppen vi har, men man ser jo alltids etter muligheter til å få stallen enda bedre.
– Det blir jobbet med ulike ting, uten at jeg skal dele for mye der, avslutter Brann-sjefen.
Sett denne?

Jonsson oppsummerer runde 17: Kjartansson-comeback og artig Løkberg-variant

Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08