Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter Rosenborg-bud på forsvarsspiller

Stian Thelen

Oppdatert 23/07/2020 klokken 20:39 GMT+2

Jonathan Augustinsson kan være på vei til Rosenborg.

Jonathan Augustinsson

Foto: Getty Images

  • Søndag 20:30: Se Haugesund - Rosenborg på Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang
Rosenborg skal ha lagt inn bud på Djurgårdens Jonathan Augustinsson. Det bekrefter sportsdirektør Bosse Andersson til det svenske nettstedet Fotboll Direkt.
– Det stemmer at Rosenborg har lagt inn et bud, men vi har ingen samtaler med noen klubb akkurat nå. Men som jeg sa, tror jeg han har kvaliteter fo en større liga i Europa og det vet han at jeg synes, sier Andersson til nettstedet.
Rosenborg vil trolig få konkurranse fra andre klubber om de vil sikre seg spillerens signatur. Andersson bekrefter at flere andre klubber har kommet med bud på spilleren.
– Jeg kan si at vi har hatt samtaler med flere klubber enn Rosenborg, men hvilke vil jeg ikke kommentere, sier sportsdirektøren.
Djurgården-spilleren har tidligere i sommer uttalt seg om interessen fra trønderne.
– Rosenborg er en veldig fin klubb. Jeg har god oversikt over RBK siden vi har to spillere fra Trondheim i laget, og at det har vært mange svensker der opp gjennom årene. Jeg har veldig stor respekt for klubben, sa han til Fotbollskanalen i juni.
Eurosports fotballekspert, Joacim Jonsson, tror 24-åringen kan bli en fin tilvekst i Trondheim om en overgang skulle materialisere seg, og kan erstatte Birger Meling.
– Augustinsson er en god back i Allsvenskan som vil gjøre jobben sin. Det er naturlig kobling til Rosenborg da han hører til Dorsins gamle agentselskap, sa Jonsson til Eurosport.no.
  • Søndag 20:30: Se Haugesund - Rosenborg på Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang
Sett denne?
picture

Indre Bane: ​LANs problemer, AaFK i krise og Glimt mot Molde i gullkamp

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame