• Søndag 20:30: Se Haugesund - Rosenborg på Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang
Rosenborg skal ha lagt inn bud på Djurgårdens Jonathan Augustinsson. Det bekrefter sportsdirektør Bosse Andersson til det svenske nettstedet Fotboll Direkt.
– Det stemmer at Rosenborg har lagt inn et bud, men vi har ingen samtaler med noen klubb akkurat nå. Men som jeg sa, tror jeg han har kvaliteter fo en større liga i Europa og det vet han at jeg synes, sier Andersson til nettstedet.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Rosenborg vil trolig få konkurranse fra andre klubber om de vil sikre seg spillerens signatur. Andersson bekrefter at flere andre klubber har kommet med bud på spilleren.
– Jeg kan si at vi har hatt samtaler med flere klubber enn Rosenborg, men hvilke vil jeg ikke kommentere, sier sportsdirektøren.
Djurgården-spilleren har tidligere i sommer uttalt seg om interessen fra trønderne.
– Rosenborg er en veldig fin klubb. Jeg har god oversikt over RBK siden vi har to spillere fra Trondheim i laget, og at det har vært mange svensker der opp gjennom årene. Jeg har veldig stor respekt for klubben, sa han til Fotbollskanalen i juni.
Eurosports fotballekspert, Joacim Jonsson, tror 24-åringen kan bli en fin tilvekst i Trondheim om en overgang skulle materialisere seg, og kan erstatte Birger Meling.
– Augustinsson er en god back i Allsvenskan som vil gjøre jobben sin. Det er naturlig kobling til Rosenborg da han hører til Dorsins gamle agentselskap, sa Jonsson til Eurosport.no.
  • Søndag 20:30: Se Haugesund - Rosenborg på Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang
Sett denne?

Indre Bane: ​LANs problemer, AaFK i krise og Glimt mot Molde i gullkamp

Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55