Viking - Odd: 2-0
Etter bare ni minutter satte Zlatko Tripic inn kampens første mål. Han fikk ballen fra Kristoffer Løkberg og satte ballen enkelt nede i hjørnet.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Etter 19 minutter fikk Fredrik Oldrup Jensen seg en trøkk, hvor Tripic fikk gult kort for taklingen. Dermed må han stå over neste kamp.
Oldrup Jensen kom seg på bena igjen til tross for at det var tydelig at han fortsatt hadde vondt.
Se intervjuet med Tripic her:
Viking fortsatte å presse på for 2-0, men det ble ikke flere scoringer i første omgang.
– Målet skal vel ikke gå inn. Det er litt svakt av meg, den går via en spiller og jeg blir kanskje litt satt ut, sa Odd-keeper Sondre Rossbach i pausen.
Bare fem minutter inn i andre omgang gikk Viking opp i 2-0. Fredrik Torsteinbø fikk sin andre scoring for sesongen. Tripic slo inn foran mål, ballen gikk via Ylldren Ibrahimaj før Torsteinbø headet ballen i mål.
– Vi kan vel fastslå at Odd er ute av gullkampen etter sjette bortekampen på rad uten seier, sa Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal i Fotball Direkte-studio.
Flere mål ble det ikke, noe som betyr at Odd fortsatt ligger på en tredjeplass med 38 poeng, åtte poeng opp til Molde på topp. Viking klatret opp på en sjetteplass etter seieren.
Se intervjuet med Fagermo her. Saken fortsetter under:
Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var ikke fornøyd etter kampen.
– Det er ikke så mye annet så si enn at Viking vinner fortjent. Vi gjør en skuffende kamp, synes jeg. Vi har ikke noe samhandling i det vi driver med, det er rotete. Så vi gir bort ballen veldig mye og da får de gunstige brudd som gjør at de blir farlige, sa Fagermo etter kampen.
– Veldig solid. Vi er fantastisk god de første 25 minuttene, så sliter vi litt men så klarer vi å kontrollere det litt bedre i andre omgang. Det var en veldig god hjemmekamp, sa en fornøyd Viking-trener Bjarne Berntsen.
Neste kamp for Odd er mot Sarpsborg 08 søndag 22. september kl. 18.00, mens Viking møter Vålerenga.
Se høydepunktene fra kampen her:
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52