Den 19 år gamle offensive spilleren Jakob Dunsby er under kontrakt med Sandefjord, men har trent med Odd den siste tiden. Overfor Telemarksavisa uttrykte hovedtrener Dag-Eilev Fagermo at de vurderte å signere spilleren på en låneavtale tirsdag, og spilleren selv så veldig positivt på muligheten.
Nå bekrefter imidlertid spillerens agent, Stig Lillejord, at overgangen ikke blir noe av.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Nei, det kommer ikke til å skje nå. Det er lagt dødt, sier Lillejord til Eurosport.no, og forteller at det var Odd som bestemte seg for å ikke gå for spilleren.
Dag-Eilev Fagermo har ikke besvart Eurosports henvendelser tirsdag.
Muligheten for å registrere nye spillere går ut ved midnatt i Norge. Til TA uttalte Lillejord at det ble diskutert en mulig låneovergang med opsjon på fremtidig kjøp for Dunsby. Nå blir det altså ingenting av.
– Det blir ikke noe. Det finnes regler for å hente denne typen kontraktspillere i alderen 18-22 år. NFF er nøye på reglene, som sier at det skal være en arena der spilleren får spille på eliteserielaget. Dag-Eilev (Fagermo) har tatt en faglig vurdering, og tror det kan bli vanskelig i den kommende perioden, forklarer Odd-sportssjef Tore Andersen til lokalavisen.
I sommer var han med U19-landslaget i EM, men han har fått lite tillit fra Sandefjord-trener Marti Cifuentes, og står uten kamper for A-laget. Denne våren har unggutten vært lånt ut til Tor Thodesens HIFK Fotboll i finsk toppdivisjon, hvor han scoret tre mål på elleve kamper, og gjorde en god figur.
Odds neste seriekamp spilles på bortebane mot Viking søndag klokken 18.00.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52