Populære sporter
All sport
Vis alt

Valgte å ikke signere U-landslagsspiller

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 10/09/2019 klokken 17:36 GMT+2

Odd hadde muligheten til å signere G19-landslagsspiller Jakob Dunsby på lån, men det blir ingenting av.

Dag-Eilev Fagermo

Foto: Scanpix

Den 19 år gamle offensive spilleren Jakob Dunsby er under kontrakt med Sandefjord, men har trent med Odd den siste tiden. Overfor Telemarksavisa uttrykte hovedtrener Dag-Eilev Fagermo at de vurderte å signere spilleren på en låneavtale tirsdag, og spilleren selv så veldig positivt på muligheten.
Nå bekrefter imidlertid spillerens agent, Stig Lillejord, at overgangen ikke blir noe av.
– Nei, det kommer ikke til å skje nå. Det er lagt dødt, sier Lillejord til Eurosport.no, og forteller at det var Odd som bestemte seg for å ikke gå for spilleren.
Dag-Eilev Fagermo har ikke besvart Eurosports henvendelser tirsdag.
Muligheten for å registrere nye spillere går ut ved midnatt i Norge. Til TA uttalte Lillejord at det ble diskutert en mulig låneovergang med opsjon på fremtidig kjøp for Dunsby. Nå blir det altså ingenting av.
– Det blir ikke noe. Det finnes regler for å hente denne typen kontraktspillere i alderen 18-22 år. NFF er nøye på reglene, som sier at det skal være en arena der spilleren får spille på eliteserielaget. Dag-Eilev (Fagermo) har tatt en faglig vurdering, og tror det kan bli vanskelig i den kommende perioden, forklarer Odd-sportssjef Tore Andersen til lokalavisen.
I sommer var han med U19-landslaget i EM, men han har fått lite tillit fra Sandefjord-trener Marti Cifuentes, og står uten kamper for A-laget. Denne våren har unggutten vært lånt ut til Tor Thodesens HIFK Fotboll i finsk toppdivisjon, hvor han scoret tre mål på elleve kamper, og gjorde en god figur.
Odds neste seriekamp spilles på bortebane mot Viking søndag klokken 18.00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame