• Fredag: Se Brann - Odd klokken 18.30 på Dplay, Eurosport Player og MAX. Sikre deg tilgang
Etter å ha vært fast inventar i fjor høst etter overgangen fra Odd, har Thomas Grøgaard inntatt benketilværelsen i årets sesong for Brann.
Backen har kun fem starter og fem innhopp i årets sesong. I et intervju med Telemarksavisen før møtet med gamleklubben erkjenner han at årets sesong er den tøffeste så langt.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
– For å være ærlig så har det vært en tung sesong. Jeg hadde et mål om å være mer på banen, og det har ikke gått så bra for laget. Det er min tøffeste sesong så langt, sier Grøgaard.
I sommer var andre Eliteserie-klubber på banen, men spilleren selv ønsker å bli i Brann. I vinter vil han ikke utelukke at svaret blir annerledes.
– Jeg vet ikke. Akkurat nå er jeg Brann-spiller, og det er mest sannsynlig at jeg blir her. Men man vet aldri i fotball. Ting skjer fort, og jeg kan ikke utelukke noe, sier han til TA.
Eurosports fotballekspet, Joacim Jonsson, mener spilleren bør prøve å komme seg vekk fra Brann og mener situasjonen er uholdbar.
– Grøgaard har vært i Brann en periode uten å ha klart å spille seg til fast plass. Har han ambisjoner som fotballspiller, må han vekk. Han er i en alder der han må spille fra start hver uke. Dagens situasjon er uholdbar, sier Jonsson til Eurosport.no.
  • Fredag: Se Brann - Odd klokken 18.30 på Dplay, Eurosport Player og MAX. Sikre deg tilgang
Sett denne?
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21