• Se Molde - Vålerenga på Dplay, Eurosport Player eller Eurosport Pluss, onsdag klokken 18.30. Slik får du tilgang.
Romsdals Budstikke melder dette.
Knudtzon som ble hentet fra Lillestrøm foran årets sesong har bare fått 64 minutter på banen i løpet av den første to serierundene, og mot Stabæk forrige helg var han ikke i troppen.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
– Jeg har slitt litt med brystet. Det er noe ribbeins-problemer. Det har ikke vært noe brudd, men jeg har hatt litt problemer med å bevege meg som normalt, så da var jeg ikke klar til Stabæk-kampen. Vi får se hvordan det blir på onsdag. Det er en løpende vurdering, sier Knudtzon til Romsdals budstikke.
Molde-spilleren har en lang historie med Vålerenga ettersom han har spilt 67 kamper for Lyn, og 256 kamper for Lillestrøm.
– For meg er det en spesiell kamp, det har det vært i alle år. Lyn – Vålerenga var den største kampen i året og det samme var det da det var Lillestrøm mot Vålerenga. Når terminlisten ble satt så var det det første man sjekket; «når er Vålerenga?», sier Knudtzon til Romsdals Budstikke.
Knudtzon er derimot ikke den eneste i Molde-troppen med en historie for å spille for Vålerengas rivaler. Ruben Gabrielsen, Ohi Omoijuanfo og Mathis Bolly har alle en historie i kanarigule drakter.
  • Se Molde - Vålerenga på Dplay, Eurosport Player eller Eurosport Pluss, onsdag klokken 18.30. Slik får du tilgang.
Har du sett denne?
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56