Scanpix

Presenterte Moe som permanent hovedtrener: – Veldig glad

Presenterte Moe som permanent hovedtrener: – Veldig glad

29/04/2019 14:00Oppdatert 29/04/2019 16:00

Erling Moe har signert kontrakt med Molde.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

MOLDE / OSLO (Eurosport.no):

– Det har vel ligget litt i kortene. Vi har vært i dialog og vært enige en god stund, men det har drøyet littegrann, svarer han på spørsmål om hvorfor han signerte en kontrakt dagen etter lagets 3-0-seier mot Rosenborg.

– En fin dag å publisere nyheten på?

– Ja, de har sikkert valgt det med omhu. Men jeg er veldig glad og godt fornøyd med at jeg får fortsette med guttene, ikke minst.

– Velfortjent?

– Ja, det synes jeg, jo, sier Moe til Eurosport.no og gliser.

Nå er det hele i boks.

– Jeg er utrolig glad og fornøyd med at vi har fått formalisert det, og jeg ser fram til at vi sammen med supporterne og hele Romsdalen skal få mange gode og artige opplevelser sammen, sier Erling Moe.

Moe har ledet Molde siden Solskjær dro til Manchester United og har fått en pangstart på sesongen med 13 poeng på seks kamper.

– Erling har siden Ole Gunnar dro til Manchester vært vår hovedtrener i et vikariat. Det er nå gledelig å kunne presentere Erling som permanent hovedtrener for de neste to årene. Vi har signert en avtale som gjelder ut 2020. Erling har over tid vist at han er en dyktig trener og har gjort en utmerket jobb i klubben. Starten på sesongen har vært god, og vi ser frem til gode prestasjoner i tiden som kommer, sier administrerende direktør Øystein Neerland.

Sett denne?

Video - – Han er solid og jeg har mye å lære av han

01:52
0
0