MOLDE / OSLO (Eurosport.no):
Erling Moe skal lede Molde ut 2020. Det bekrefter klubben i en pressemelding mandag. Det samme gjør han da Eurosport.no møter ham litt senere mandag.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
– Det har vel ligget litt i kortene. Vi har vært i dialog og vært enige en god stund, men det har drøyet littegrann, svarer han på spørsmål om hvorfor han signerte en kontrakt dagen etter lagets 3-0-seier mot Rosenborg.
– En fin dag å publisere nyheten på?
– Ja, de har sikkert valgt det med omhu. Men jeg er veldig glad og godt fornøyd med at jeg får fortsette med guttene, ikke minst.
– Velfortjent?
– Ja, det synes jeg, jo, sier Moe til Eurosport.no og gliser.
Kort tid etter at Ole Gunnar Solskjær fikk Manchester United-jobben på permanent basis, bekreftet Molde-direktør Øystein Neerland til Eurosport.no at de ønsket Moe som erstatter.
Nå er det hele i boks.
– Jeg er utrolig glad og fornøyd med at vi har fått formalisert det, og jeg ser fram til at vi sammen med supporterne og hele Romsdalen skal få mange gode og artige opplevelser sammen, sier Erling Moe.
Moe har ledet Molde siden Solskjær dro til Manchester United og har fått en pangstart på sesongen med 13 poeng på seks kamper.
– Erling har siden Ole Gunnar dro til Manchester vært vår hovedtrener i et vikariat. Det er nå gledelig å kunne presentere Erling som permanent hovedtrener for de neste to årene. Vi har signert en avtale som gjelder ut 2020. Erling har over tid vist at han er en dyktig trener og har gjort en utmerket jobb i klubben. Starten på sesongen har vært god, og vi ser frem til gode prestasjoner i tiden som kommer, sier administrerende direktør Øystein Neerland.
Sett denne?
UEFA Europa Conference League
Super-innbytterne roses: – Bringer energi inn i Molde-laget
13/10/2022 KLOKKEN 21:12
UEFA Europa Conference League
Molde svevde høyest og er på skuddhold i gruppa: – Ikke alltid den peneste fotballen
13/10/2022 KLOKKEN 20:51