• Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang nå!
En relativt jevnspilt første omgang nådde det store klimakset da Eliteseriens kanskje beste spiller i vår, Magnus Wolff Eikrem, sendte Molde i ledelsen etter 17 minutter. Moldenseren hamret til fra 16-meteren og ballen suste i krysset. Ranheim hang bra med i store deler av første omgang, og dermed gikk lagene til pause med 1-0 til hjemmelaget.
Ruben Gabrielsen var delvis fornøyd med første omgang, og i pausa sa han følgende til Eurosport.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
– Vi leder 1-0, og de skaper ikke så altfor mye på oss. Vi må steppe opp og få fart i ballen.
Ranheim-trener Svein Maalen gravde seg ikke ned etter 1.omgang.
– Vi kan ikke bli overrasket over at Molde har mye ball, og vi har kun sluppet til et par sjanser. Her er det muligheter, sa Maalen til Eurosport.
Over i 2. omgang skulle Molde ta kontroll. Selv om Ranheim på ingen måte ble utspilt, var det Molde som var det beste laget, og etter 63 minutter fikk man en ny scoring på Aker Stadion. Regissøren, Magnus Wolff Eikrem, sendte igjennom Christoffer Remmer som slo et innlegg som gikk hele veien gjennom feltet, og til slutt endte opp i beina til Erling Knudtzon. Kantspilleren gjorde ingen feil og satt kula i nettaket.
I videoen under finner du høydepunktene fra kampen. Saken fortsetter under videoen


Etterhvert ble det en relativt oppskriftsmessig seier for Molde, og det burde blitt 3-0 i det Leke James fikk ballen på åpent mål på tre meter, den satt han i tverrliggeren.
Svein Maalen var klar på at det var mye å bygge videre på for Ranheim etter kampen.
– Jeg er selvsagt skuffa over at vi taper kampen, men det er ingen vits å grave seg fullstendig ned, jeg synes vi henger bra med hele kampen, og etterhvert skaper vi en del sjanser også.
– Det er et meget godt fotballag vi møter, så her må vi gjøre alt rett for å få med oss noe, avslutter Maalen.
Molde-trener Erling Moe var selvsagt fornøyd med tre poeng, og roste Magnus Wolff Eikrem etter kampen.
– Det var godt å komme igang igjen med seier, det er mye bra, også lugger det litt i enkelte faser, men totalt sett veldig fortjent, sier Moe. Før han fortsetter:
– Jeg synes Magnus er stor igjen i dag, også skal vi ikke glemme Fredrik Aursnes som legger ned en fantastisk jobb, sier Molde-treneren.
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33