Ifølge Stavanger Aftenblad får den unge midtbanemannen tilbud om å fortsette i klubben, etter å ha vist seg frem på trening. De skriver at 20-åringen, som er født i England og har engelsk pass, allerede skal ha mottatt et tilbud om kontrakt.
Han spilte fire kamper i U20-VM i mai, deriblant i seieren over Norge. Til daglig spiller han collegefotball og går på skole i USA, men etter å ha levert et godt mesterskap er flere ute etter å sikre seg hans tjenester.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
– Det er kult med all interessen, men nå handler det om å finne ut hva som er seriøst, vurdere mulighetene og sammen med familien ta det beste valget for min framtid. Phoenix er en bra klubb, så det hadde vært en fin mulighet, men det hadde også vært fantastisk å få sjansen i Viking, uttalte han til Aftenbladet etter sin første trening.
Avisen skriver også at moderklubben Wellington Phoenix også har gitt ham et tilbud.
– Vi ser allerede nå en del kvaliteter som vi synes er spennende med tanke på det vi ser etter. Han er en spiller som vil ha ballen, er ballsikker, slår og går, og finner løsningene med sitt gode overblikk, sa Viking-trener Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad etter Bells første trening.
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55