Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder Viking tilbyr U20-talent kontrakt

Stein-Erik Stormoen

Publisert 21/06/2019 klokken 18:55 GMT+2

Joe Bell spilte for New Zealand mot Norge i VM. Nå kan han havne i Eliteserien.

Joe Bell

Foto: Scanpix

Ifølge Stavanger Aftenblad får den unge midtbanemannen tilbud om å fortsette i klubben, etter å ha vist seg frem på trening. De skriver at 20-åringen, som er født i England og har engelsk pass, allerede skal ha mottatt et tilbud om kontrakt.
Han spilte fire kamper i U20-VM i mai, deriblant i seieren over Norge. Til daglig spiller han collegefotball og går på skole i USA, men etter å ha levert et godt mesterskap er flere ute etter å sikre seg hans tjenester.
– Det er kult med all interessen, men nå handler det om å finne ut hva som er seriøst, vurdere mulighetene og sammen med familien ta det beste valget for min framtid. Phoenix er en bra klubb, så det hadde vært en fin mulighet, men det hadde også vært fantastisk å få sjansen i Viking, uttalte han til Aftenbladet etter sin første trening.
Avisen skriver også at moderklubben Wellington Phoenix også har gitt ham et tilbud.
– Vi ser allerede nå en del kvaliteter som vi synes er spennende med tanke på det vi ser etter. Han er en spiller som vil ha ballen, er ballsikker, slår og går, og finner løsningene med sitt gode overblikk, sa Viking-trener Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad etter Bells første trening.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame