• Se Haugesund - Bodø/Glimt på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss søndag klokken 18.00. Slik skaffer du tilgang!
Unggutten har vært helt sentral for et Bodø/Glimt-lag som har imponert innledningsvis i Eliteserien. Laget står med 13 poeng på seks kamper, bare tre poeng bak serieleder Molde.
Søndag reiser Glimt til Haugesund for å bryne seg mot Jostein Grindhaugs menn. Der kan det hente Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen må klare seg uten Evjen.
UEFA Europa League
Ekspertens dom etter Glimt-tapet: – Uvanlig svak til han å være
13/10/2022 KLOKKEN 18:50
– Jeg har vært litt pjuskete nå, og har ikke trent de siste dagene. Kampen i helga står nok i fare, sier Evjen til Eurosport.no mens han hoster, og forteller at han har fått en form for lungebetennelse.
Neste uke reiser han til Polen med resten av U20-landslaget for å spille VM. Han kommer til å ha mesterskapet i bakhodet da han bestemmer seg for om han spiller mot Haugesund eller ei, og ønsker ikke ta unødvendige sjanser med helsa.
– Jeg har ikke trent de siste dagene, og må være litt smart med tanke på VM. Det kan hende jeg står over i helgen for sikkerhets skyld, sier han, som er trygg på å være hundre prosent frisk til mesterskapet.
19-åringen har spilt samtlige minutter for Glimt så langt denne sesongen, og står bokført med ett mål og én målgivende pasning.
  • Se Haugesund - Bodø/Glimt på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss søndag klokken 18.00. Slik skaffer du tilgang!
UEFA Europa League
Glimt imponerte mot Arsenals stjernegalleri: – Får litt dårlig betalt
13/10/2022 KLOKKEN 18:36
UEFA Europa League
Nådeløs Glimt-profil – mener laget sviktet i forberedelsene
07/10/2022 KLOKKEN 06:49