Fotball
Eliteserien

Glimt-unggutt usikker til helgens serierunde

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Håkon Evjen

Foto: Scanpix

AvJacob Sundblom Nygaard
09/05/2019 på 16:19 | Oppdatert 09/05/2019 på 16:51
@jnygaard

Håkon Evjen har levert en kanonsesong så langt i 2019. Nå kan det være at Bodø/Glimt må klare seg uten ham mot Haugesund.

  • Se Haugesund - Bodø/Glimt på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss søndag klokken 18.00. Slik skaffer du tilgang!

Unggutten har vært helt sentral for et Bodø/Glimt-lag som har imponert innledningsvis i Eliteserien. Laget står med 13 poeng på seks kamper, bare tre poeng bak serieleder Molde.

Eliteserien

Glimt fosset over sjanseløse tangotrøyer: Tangerte 17 år gammel seiersrekord

I GÅR PÅ 17:05

Søndag reiser Glimt til Haugesund for å bryne seg mot Jostein Grindhaugs menn. Der kan det hente Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen må klare seg uten Evjen.

– Jeg har vært litt pjuskete nå, og har ikke trent de siste dagene. Kampen i helga står nok i fare, sier Evjen til Eurosport.no mens han hoster, og forteller at han har fått en form for lungebetennelse.

Neste uke reiser han til Polen med resten av U20-landslaget for å spille VM. Han kommer til å ha mesterskapet i bakhodet da han bestemmer seg for om han spiller mot Haugesund eller ei, og ønsker ikke ta unødvendige sjanser med helsa.

– Jeg har ikke trent de siste dagene, og må være litt smart med tanke på VM. Det kan hende jeg står over i helgen for sikkerhets skyld, sier han, som er trygg på å være hundre prosent frisk til mesterskapet.

19-åringen har spilt samtlige minutter for Glimt så langt denne sesongen, og står bokført med ett mål og én målgivende pasning.

  • Se Haugesund - Bodø/Glimt på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss søndag klokken 18.00. Slik skaffer du tilgang!
Eliteserien

Kun én scoring på sju kamper for FKH-duoen: Avfeier spissproblem

11/07/2020 PÅ 19:35
Eliteserien

Scoret sitt første på over ett år: – På tide at jeg ble litt farlig i boksen igjen

11/07/2020 PÅ 17:49
Relatert
FotballEliteserienHaugesundBodø/Glimt
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen