Eurosport.no har tatt en runde i det ganske land og tror dette er blir lagoppstillingene i seriepremieren. Først ut er de to lørdagskampene.
Odd-Brann kl 1530, sendestart 1500 på EurosportPlayer og Eurosport Pluss1.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Odd
Få spørsmålstegn for Dag-Eilev Fagermos Odd som har hatt flott formstigning inn mot seriestart med 4-0 over FKH og 2-0-seier mot Aalborg i Danmark. Men at stortalentet Josh Kitolano gikk av med en kjenning i lysken i U19-landskampen mot Kroatia tirsdag er en strek i regninga, han står over serieåpningen, men er trolig klar til runde to mot RBK. Et annet spørsmål er om Sander Svendsen kommer inn på kant allerede fra start. Fredrik Semb har i likhet med i fjor slitt med skader og ikke spilt siden 8. mars, Vegard Bergan er solgt – det betyr at Odin Björtuft kan få tillit fra start, eventuelt trekkes Fredrik Oldrup Jensen ned som stopper. Markus Kaasa fikk minutter mot Aalborg er med på benk.
Mulig 11er:
Rossbach – Ruud, Hagen, Semb (Björtuft), Risa – Nordkvelle, Oldrup Jensen, Hoff – Svendsen, Børven, Rashani.
Ute: Kitolano, Njie. Usikker: Semb.
Spill Eliteserien Fantasy. Sett opp ditt lag her!
Brann
Eirik Holmen Johansen har spilt de seneste treningskampene og har foreløpig vunnet keeperkampen mot Håkon Opdal. Taijo Teniste er i full trening og klar til kamp. Det betyr at Lars Arne Nilsen trygt kan legge vekk 352-formasjonen som ble brukt mot Sogndal sist. Christian Eggen Rismark og Thomas Grøgaard har slitt med sykdom og dermed gir bakre firer seg selv. Fremre sekser er det derimot flere valg å ta for Nilsen. Ruben Yttergård Jensen starter dypt og etter all sannsynlighet bekler Kristoffer Løkberg den ene indreløperplassen. Så er spørsmålet hva Nilsen gjør med Petter Strand. Tar han den siste midtbaneplassen eller en av kantene? Da ryker enten Barmen/Haugen eller Komsoon. Gili tar etter det vi forstår venstrekanten. Og for å gjøre det enda mer vrient: Daouda Bamba er heller ikke klink i 11ern. Den kan faktisk Henrik Kjelsrud Johansen snappe i seriestarten. I så fall vil Nilsens laguttak overraske mange.
Mulig 11er:
Holmen Johansen – Teniste, Wormgoor, Acosta, Kristiansen – Løkberg, Yttergård Jensen, Barmen (Strand) – Strand (Komsoon), Kjelsrud Johansen (Bamba), Rolantsson.
Usikre: Eggen Rismark, Grøgaard.
Vålerenga
Med unntak av langtidsskadde tredjevalg på keeper- og spissplass har Ronny Deila en skadefri tropp etter at Adam Larsen Kwarasay og Deyver Vega er i full trening. Det gjør at laget mer eller mindre gir seg selv, selv om VIF har gode utfordrere i Vega, Fitim Azemi, Ivan Näsberg og Erik Israelsson m.fl.
Mulig 11er: Larsen Kwarasay – Juarez, Lædre Bjørdal, Tollås Nation, Adekugbe – Abu, Lekven – Shala, Ejuke, Finne – Vilhjalmsson.
Skader: Michael.
Mjøndalen
Endelig er Stian Aasmundsen og en etterlengtet keeperduo i Jakob Faye Lund og Mathias Eriksen Ranmark på plass i Nedre Eiker. Dermed er MIF-stallen komplett. En annen nysignering, Fredrik Brustad, har slitt litt, men skal være klar. Trolig tar hans vikar i de siste kampene, William Sell, plass på benken etter at han ble bytet ut tidlig mot Stabæk i generalprøven. Vegard Hansen vurderer hvilke konsekvenser Aasmundsens inntog på indreløperen får for resten av 11ern. Vi tror Olsen Solberg tar plass på venstrekant for sine defensive egenskaper. Dermed står kampen om spissplass mellom veteran Oliver Occean og Sondre Liseth, som har spilt mest venstrekant i oppkjøringen. Tar Liseth plassen med sin aggresivitet og frekvens i det defensive arbeidet?
Mulig 11er: Faye Lund – Latifu, Solholm Johansen, Jansen, Dragsnes – Aasmundsen, Gauseth, Brochmann – Brustad, Liseth (Occean), Olsen Solberg.
Skadet: Makani, Bowke, Gulden.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52