Populære sporter
All sport
Vis alt

Sponsor blar opp for skuffede supportere: – Helt strålende

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 26/03/2018 klokken 19:44 GMT+2

Brann-supporterne som hadde reist til Ranheim for å se serieåpningen måtte dra slukøret hjem etter at kampen ble utsatt. Nå blir likevel ikke turen forgjeves.

Ranheim

Foto: Scanpix

Nå har nemlig Brann-sponsor Frydenbø bestemt seg for å bla opp 20.000 kroner til de tilreisende supporterne. Firmaet er også hovedsponsor på tribunen der de mest hardbarkede supporterne står på Brann Stadion.
Det er BA som melder dette mandag.
– Vi setter stor pris på det engasjementet supporterne skaper rundt Brann, og vi ønsker selvsagt mest mulig blest om laget. Der er supporterne viktige, sier konsernsjef i Frydenbø, Tor Christian Bringedal til avisen.
Brann-fansen var enormt frustrerte etter å ha brukt tid og penger på en kamp som det skulle vise seg at de ble snytt for.
Etter kampen har det blitt jobbet både fra klubben og supporterklubbens side med å finne løsninger for de supporterne som dro til Trondheim.
– Vi hadde en veldig god dialog med Brann og Ranheim hele veien, selv om ikke det er deres feil. Men de som har ansvar, altså forbundet, vil jo ikke snakke med supporterne, sier leder for Brann-supporterne i Bataljonen, Roger Lillebøe-Hansen til avisen.
Det er allerede planlagt at pengene skal brukes til å sette opp en rabbatert tur til Kristiansand og bortekampen mot Start 12. mai. En tur som ifølge supporterlederen vanligvis koster ganske mye penger.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame